TFF 3. Lig'de Karşıyaka zirveye damga vurdu

Orhan Gülek
16.10.2023 - 15:52 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 15:56

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Karşıyaka, evinde taraftarının müthiş desteğiyle Ergene Velimeşespor'u da 2-0'la geçerek zirve yarışına iyice ağırlığını koydu.

TFF 3. Lig'de Karşıyaka zirveye damga vurdu

AJANSSPOR - HABER

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta Batman Petrolspor deplasmanındaki galibiyetle liderliği tekrar devralan Karşıyaka, evinde taraftarının müthiş desteğiyle Ergene Velimeşespor'u da 2-0'la geçerek zirve yarışına iyice ağırlığını koydu. 

Taraftar, büyük itici güç oldu

Alsancak Stadı'nın zemini bakımda olduğu için merkeze uzak Doğanlar'daki Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda 1.5 yıl sonra ilk kez lig maçına çıkan Kaf-Kaf'ta tribüne koşan binlerce taraftar takımlarına büyük itici güç oldu.

Kaf Kaf, liderlik koltuğunu korudu

Taraftarının desteğiyle Ergene'yi ikinci yarıda Enes Nalbantoğlu ve Adem Büyük'ün golleriyle yenen Karşıyaka, 6 haftada 5 galibiyetle 15 puana ulaşarak liderlik koltuğunu korudu. Aynı ligde daha önce 2020-2021 sezonuna da 6 haftada 5 galibiyetle giriş yapan yeşil-kırmızılı ekip bu sezon yıldızlar topluluğu kadrosuyla şampiyonluk iddiasını bir kez daha kanıtladı.

İlgini Çekebilir
Karşıyaka evinde moralli Fenerbahçe'yi devirdi!
Habere Git

Enes Nalbantoğlu yıldızlaştı

Ligde bu sezon yıldızlar topluluğu bir kadro oluşturan Karşıyaka'nın tecrübeli gol ayakları Batman Petrolspor ve Ergene Velimeşespor önünde alınan son iki galibiyette büyük pay sahibi oldu. Enes Nalbantoğlu, Ergene'nin kilidini 70'inci dakikada attığı golle açıp toplam 4 golle takımın en skoreri konumuna yükseldi.

Adem Büyük golle tanıştı

Batman önünde takımı gerideyken sonradan oyuna girerek 1 gol, 1 asistle rakibin fişini çeken Fatih Taşdelen, yine skor 0-0'ken ikinci yarıda oyuna dahil olarak atılan 2 golün de asistini yaptı. Batman deplasmanında Fatih'in attığı galibiyet golüne usta işi bir asist yapan Adem Büyük, bu kez takım arkadaşının pasını gole çevirerek Karşıyaka formasıyla ilk kez ağları sarstı.

Takım tek yürek oldu

Fatih ve Adem gibi ikinci yarıda sahaya giren Emre Gemici de Adem'in golünde akıl dolu bir pasla atağı başlatan isim oldu. Kaf-Kaf'ta yönetim de galibiyet sonrası tribünde omuz omuza poz verdi.

Senin için hazırladığımız haberler