Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ediyor! Sergen Yalçın 840 gün sonra Dolmabahçe'de

Akın Ungan
16.03.2024 - 09:23 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 19:32

Süper Lig'de Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşıyor. Sergen Yalçın 840 gün sonra Tüpraş Stadı'na geliyor. Beşiktaş-Antalyaspor ilk 11'leri ve detaylar...

Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk ediyor! Sergen Yalçın 840 gün sonra Dolmabahçe'de

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Tüpraş Stadı'nda oynanacak zorlu mücadelede Beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan almayı hedefliyor.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçının 16 Mart Cumartesi günü, saat 20.30'da başlaması planlandı. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanıyor.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Worrall, Colley, Serkan Emrecan, Amartey, Gedson, Muci, Rashica, Cenk, Semih.

Antalyaspor: Helton, Bahadır, Bünyamin, Šarić, Buksa, Larsson, Safuri, Erdoğan, Kałuziński, Streek, Veysel (C).

İlgini Çekebilir
İşte Jonas Svensson'un yeni adresi!
Habere Git

Beşiktaş'ta 3 oyuncu cezalı

Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor karşısına 3 önemli isimden yoksun çıkacak.

Gaziantep FK maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku, yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Cezalı isimlerin yanı sıra tedavileri devam eden Salih Uçan ve Tayfur Bingöl ile Gaziantep FK maçında sakatlanan Al Musrati'nin de Antalyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Sergen Yalçın, Dolmabahçe'ye dönüyor

Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor'da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın, 840 gün sonra yeniden Tüpraş Stadı'na çıkacak.

Beşiktaş'la 2021-2022 sezonunda beklentilerin gerisinde kalan ve kulüple yollarını ayıran Yalçın, siyah-beyazlı takımın başında Dolmabahçe'deki son lig maçına 27 Kasım 2021'de çıkmıştı. Sergen Yalçın'ın görev yaptığı son lig maçında Beşiktaş, Giresunspor'a 4-0 yenilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler