Selçuk İnan, Kasımpaşa ile imzalıyor

Feride Kara
21.11.2022 - 19:53 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 23:26

Galatasaray'da futbolculuğunun ardından Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu. İnan imzayı atıyor.

Selçuk İnan, Kasımpaşa ile imzalıyor

Eylül 2020'den Ocak 2022'ye kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu. 

Kasımpaşa, Selçuk İnan'ı açıkladı

Kasımpaşa, Teknik Sorumluluk görevi için Selçuk İnan ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız, Teknik Sorumluluk görevi için Selçuk İnan ile anlaşmaya varmıştır. İnan için düzenlenecek imza töreni, yarın saat 14.30'da Kemerburgaz Turgay Ciner Tesislerimizde gerçekleşecektir. Tüm basın mensupları davetlidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Pro lisansı bekliyoruz

Teknik direktörlük için ekibini oluşturduğunu söyleyen Selçuk İnan, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'da ayrılık
Habere Git

İlk teknik direktörlük deneyimi

Selçuk İnan, bu görevle birlikte ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşayacak. 1985 doğumlu olan Selçuk İnan, futbolculuk kariyerinde Çanakkale Dardanel, Manisaspor, Trabzonspor ve Galatasaray formaları giydi. 
 

Senin için hazırladığımız haberler