Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ''Burak Yılmaz A Milli Takım'ın gururu!''

Ali Bozkurt
12.02.2024 - 16:31 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 16:36

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, teknik direktör Burak Yılmaz hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: ''Burak Yılmaz A Milli Takım'ın gururu!''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig takımı Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı, göreve getirilen teknik direktör Burak Yılmaz hakkında A Spor kanalına açıklamalarda bulundu. Recep Uçar'ın ayrılığı sonrası Burak Yılmaz ile anlaşan Kayserispor, genç teknik direktörün daha iyi yerlere geleceğini de ifade etti.

"Burak Yılmaz A Milli Takım'ın gururu!"

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, A Spor'a verdiği demeçlerde Burak Yılmaz hakkında şu ifadeleri kullandı: "Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın gururu, son derece sevimli ve sempatik bir insan. Yaptığı işe de aşık bir karakter. İnşallah Burak Hoca buradan çok daha büyük yerlere gidecek."

"Sonuna kadar arkasında duracağız"

Kayserispor kulübünün Başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'a güvendikleri için göreve getirdiğini söyledi. Çamlı, "Şehir ded biz de Burak Hoca'yı çok seviyoruz. Bizim ona güvenimiz sonsuz. Çok doğru olduğuna inandığım için takımı Burak Yılmaz'a teslim ettim. 2,5 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bu bir projedir, bu projeye sabredeceğiz. Sonuna kadar arkasında duracağız" dedi.

Recep Uçar gitti Burak Yılmaz geldi

Recep Uçar ile yolları ayıran Kayserispor, 38 yaşındaki teknik direktörle 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Burak Yılmaz, Kayserispor'a imza attığı törende şu cümleleri kurdu: "Açıkçası burada başarısız olmaktan dolayı korkmuyorum. Allah'ın izniyle başarısızlıkların da nasıl telafi edildiği, arkadaşlıkların baki olduğu bir yere geldiğimi görüyorum. Ama Allah'ın izniyle kendime ve ekibime güveniyorum. Ülkemizin köklü kulüplerinden Kayserispor'un bizimle yol yürümek istemesi, uzun bir projeye adım atması bizler için çok değerliydi. Herkese teşekkür ediyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Soğukta gelip karşılamaları, bana verdiği enerji, onların da heyecanlı olduğunu hissediyorum. İnşallah önce bizleri, sonra da bize inananları mahcup etmemek için bu yola çıktık. Sizlerin de desteğini bekliyorum, hayırlı olsun."

Kayserispor ile galibiyet alamadı

Kayserispor'la ilk kez Trendyol Süper Ligi'nin 23. haftasında karşılaşmaya çıkan Burak Yılmaz, Antalyaspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Genç çalıştırıcı, son oynanan Gaziantep FK maçında da 1-1'lik skorla sahadan ayrıldı ve takımına 2 puan kazandırdı.

Beşiktaş'ı ağırlayacak

Burak Yılmaz'lı Kayserispor, bugün saat 20:00'de sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen Burak Yılmaz, siyah beyazlıların başında 5 karşılaşmaya çıktı. Yılmaz, 5 maçta sadece Gaziantep FK'yı mağlup ederken; Galatasaray, Bodo/Glimt, Antalyaspor ve Bodo/Glimt maçlarında mağlubiyet yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler