Kayserispor başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ı övdü: "O bir proje"

Cem Ergün
22.02.2024 - 22:39 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 22:51

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, takımın teknik direktörü Burak Yılmaz'dan da övgüyle bahsetti.

Kayserispor başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz'ı övdü: "O bir proje"

AJANSSPOR HABER

Kayserispor kulüp başkanı Ali Çamlı, açıklamalarda bulundu. Çamlı, Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz için, "Burak Yılmaz bizim için bir proje" ifadesini kullandı. Detaylar...

"Burak Yılmaz bizim için bir proje"

Kaysersipor başkanı Ali Çamlı, Burak Yılmaz ile kısa süreli bir anlaşma yapmadıklarını belirterek, "Burak Yılmaz'la kısa süreli bir anlaşma yapmadık. Burak Yılmaz bizim için bir proje. Biz bu projeyi hep birlikte hayata geçireceğiz. Bundan şüphem yok. Biz burada bir aile ortamı oluşturduk. Bu ortamı kimsenin bozmaya gücü yetmeyecek." dedi.

"Daha büyük başarılar ortaya koyacak"

Kayserispor başkanı Ali Çamlı, teknik direktörleri Burak Yılmaz hakkında şu sözleri ifade etti: "Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta kısa süreli bir tecrübesi var ama teknik direktör olarak bu işe yeni başladı. Burak Hoca, Milli Takım ve daha önce oynadığı kulüplerde yakaladığı başarının daha büyüğünü Kayserispor'da ortaya koyacak diye düşünüyorum."

"Karakterini çok seviyorum"

Başkan Ali Çamlı, sözlerine şu şekilde devam etti: "Burak Yılmaz'ın karakterini ve enerjisini çok seviyorum. Babası da daha önce Kayseri Erciyesspor'da görev yapmıştı. Kente yabancı bir isim değil. Burası onun evi. Futbolda başarı da başarısızlık da var. İnşallah futbol şansı da yanında olur ve Kayserispor'da iyi işler yapar."

Burak Yılmaz yenilgi yüzü görmedi

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, takımın başına geçtiğinden beri yenilgi yüzü görmedi. Sarı-kırmızılılar ile 4 maça çıkan Yılmaz, 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler