Kayserisporlu futbolcular kaçan 2 puana yanıyor!

İsa Kethüda
12.02.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 22:37

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi ekipte futbolcular maç sonrası açıklama yaptı.

Kayserisporlu futbolcular kaçan 2 puana yanıyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Kayserispor'da Arif Kocaman, Mehdi Bourabia ve Bilal Bayazit açıklamalarda bulundu.

"Benim de ilk maçımdı"

Önemli bir rakibe karşı oynadıklarını söyleyen Mehdi Bourabia, "Önemli bir rakibe karşı, önemli bir maçtı. Benim de ilk maçımdı. İyi oynadığımızı düşündüğüm bir maç. İyi yaptığımız şeylere odaklanarak yolumuza devam etmeliyiz" dedi. 

"Golü bulamadık"

Bilal Bayazit ise, "Bence çoğu şeyi doğru yaptık. Sadece golü bulamadık. İlk yarıda tam hocanın istediklerini yapamadık. Ama gole yakın olan bizdik, sadece gol eksikti. Takım arkadaşlarım ve hocalarımın emeklerine sağlık. Maalesef 3 puanı alamadık ama 1 puana da şükür" şeklinde konuştu.

"2 puan kaybettik"

Arif Kocaman, "Bugün 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bir sürü pozisyona girdik. Bugün 2 takım için de güzel bir mücadele oldu. Bizim daha fazla istediğimizi düşünüyorum. Maçın galibi olabilirdik" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler