Khabib Nurmagomedov’a 100 milyon dolarlık dev teklif!

05.02.2020 - 00:24 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 21:24

UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov’un menajeri Ali Abdelaziz, Suudi Arabistan’dan Rus dövüş ustasına ABD’li ünlü boksör Floyd Mayweather ile Riyad’da dövüşmesi karşılığında 100 milyon dolarlık teklif geldiğini belirtti.

MZ Sports’un haberine göre Nurmagomedov’un menajeri Ali Abdelaziz, Rus dövüş ustasının ABD’li boks dünyasının efsane isimlerinden Floyd Mayweather ile Riyad’da dövüşmesi için Suudi Arabistan’dan 100 milyon dolarlık teklif aldığını ifade etti.

Abdelaziz, bu rakamı teklif eden kişilerin ayrıca Nurmagomedov’u daha önce yendiği İrlandalı karma dövüş sporcusu Conor McGregor ile bir kez daha Riyad’da karşı karşıya gelmeye ikna etmeyi umduklarını ve bunun için de 100 milyon dolar ödemeye hazır olduklarını kaydetti.

Nurmagomedov 19 Nisan’da UFC şampiyonasında ABD’li Tony Ferguson ile karşı karşıya gelecek. UFC Başkanı Dana White, Rus sporcunun bu karşılaşmadan galip ayrılması durumunda McGregor’un karşısına çıkmasını umuyor.

Nurmagomedov, Abu Dhabi'de düzenlenen unvan maçında Dustin Poirier ile karşı karşıya gelmişti. Rus dövüşçü, ABD'li rakibini mağlup etmiş ve 28. maçında 28. galibiyetini alarak namağlup unvanını korumuştu. (Sputnik)

Khabib'den açıklama: "Bu salağı yine dövmek için bana niye 100 milyon dolar veriyorsun? "

Khabib’in menajerinin, ‘Suudiler McGregor’la rövanş için bize 100 milyon dolar vermeye hazır’ sözlerine Khabib: ‘’Bu salağı yine dövmek için bana niye 100 milyon dolar veriyorsun? Bunun mantıklı olduğunu düşünmüyorum.’’

Khabib: ‘’18 Nisan'da bir maçım var. Çok ciddi bir maç. Son bir buçuk aydır sürekli gece gündüz idman yapıyorum. 70 gün önceden olmam gereken durumdan daha iyi durumdayım. Harika hissediyorum.’’

Senin için hazırladığımız haberler