Konyaspor - Fatih Karagümrük: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
03.06.2023 - 17:52 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 18:02

Süper Lig'de Konyaspor ile Fatih Karagümrük, Moreno ve Diagne'nin karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldı. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Konyaspor - Fatih Karagümrük: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe gelindi. Ligin orta sıralarındaki iki takımı Konyaspor ile Fatih Karagümrük 37. haftada karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele, 1-1 berabere bitti.

Ev sahibi öne geçti

Karşılaşmanın 40. dakikasında ev sahibi Konyaspor, Marlos Moreno'nun golüyle Fatih Karagümrük karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı.

Ahmet'in sağ kanattan yaptığı ortada Rayyan'ın da temasıyla top Moreno'ya gitti. Penaltı noktasının solunda topu göğsüyle kontrol eden Moreno, sağ ayağıyla yerden köşeye gönderdiği şutta fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Arsenal'den Boey için teklif var mı?
Habere Git

İlk yarı bitmeden Diagne sahnede!

Mücadelenin ilk devresinde son anlar oynanırken sahneye çıkan Mbaye Diagne, skora eşitlik getirdi. Karagümrük'ün golcü oyuncusu bu sezon ligde 21. kez ağları havalandırdı.

45+4'te Levent yayın solundan verdiği pasla yay üzerindeki Feghouli'yi gördü. Feghouli de bekletmeden ceza sahasının içerisinde yer alan Diagne'ye pasını çıkardı. Diagne, sağ çaprazdan sağ ayağıyla yerden çektiği sert şutla topu uzak köşeden ağlara gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler