Larin: Beşiktaş olduğumuzu herkese göstereceğiz

15.10.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 23:50

Beşiktaş haberleri... Süper Lig’de Başakşehir’e 3-2 yenilen Beşiktaş’ta ikinci yarı oyuna giren Cyle Larin maç sonu açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Larin: Beşiktaş olduğumuzu herkese göstereceğiz

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş milli ara dönüşü ilk maçında Medipol Başakşehir'e 3-2 yenildi. Siyah-beyazlı takımda karşılaşmaya yedek başlayan Cyle Larin ikinci yarı ile beraber oyuna dahil oldu.   

Larin maç sonu yaptığı açıklamada, "İkinci yarıda daha iyiydik, biraz daha iyi oynadık ama rakip 2 kere fırsat buldu ve golü attı. Bugün kabul etmemiz gereken bir şey var, 3 gol yememeliydik. Ama idmanlarda daha çok çalışacağız, daha fazla çalışmamız gerekiyor bir sonraki maçtan galibiyetle ayrılmak için" dedi.  

'Yeterince iyi değildik'

Kanadalı futbolcu saha şartlarının yenilgide etken olup olmadığı sorusuna ise, "Ben katılmıyorum. Islak zemin bence daha iyidir, top daha iyi gider ıslak zeminde. Dediğim gibi, biz yeterince iyi değildik" yanıtını verdi. 

'Galatasaray derbisi çok önemli'

Cyle Larin, Sporting Lizbon ve Galatasaray maçları hakkında da "Zor maçlar tabii ki, ama iyi hazırlanacağız. Salı günkü maç çok önemli. Galatasaray çok önemli bir derbi. Ama biz de kim olduğumuzu, Beşiktaş olduğumuzu herkese göstereceğiz. Daha çok çalışarak bu maçlardan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler