Liverpool'dan Ozan Kabak kararı! Herkes kazanmış olacak...

08.05.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 17:29

Liverpool'da kiralık oynayan Ozan Kabak ile ilgili İngiltere Premier Lig ekibi kararını verdi. Galatasaray'da yetişen Ozan Kabak, kariyerinde gittiği her takıma kazandırmış olacak. İşte detaylar...

Liverpool'dan Ozan Kabak kararı! Herkes kazanmış olacak...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak ile ilgili son durumu Ada basını yazdı. Liverpool'da etkili bir görüntü çizen Ozan Kabak takımda kalacak mı? İşte detaylar...

Ozan Kabak'ın opsiyonu kullanılacak

İngiltere'den Daily Mirror'ın haberine göre; Alman ekibi Schalke'den 6 aylığında kiralanan Ozan Kabak'tan Jürgen Klopp memnun. Alman çalıştırıcı futbolcunun kalması için olumlu yönde görüş bildirdi.

Ozan için 18 milyon sterlin ödenecek

Haberde, Klopp'un, "Ozan gerçekten iyi hidiyor" ifadesi hatırlatılırken, opsiyonu kullanılacak milli stoperin 18 milyon sterlin gibi bir ücret karşılığında takımda kalmaya devam edeceği belirtildi.

Schalke düştü, geri dönüş ihtimali sıfırlandı

Schalke'nin gelecek sezon Almanya 2. Ligi'nde mücadele verecek olması sebebiyle 21 yaşındaki Ozan Kabak'ın Maviler'e dönme ihtimali sıfırlandı.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Ozan Kabak bu sezon Liverpool'da ligde 10 maç oynadı bu maçların tamamında 11'deydi. Kabak, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta görev aldı. 

Herkes Ozan Kabak'tan kâr elde etti 

Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak, 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart'a transfer olmuştu. Futbolcu, buradaki etkili görüntüsü sonrasında 15 milyon Euro'ya Schalke'ye transfer oldu. Schalke de yine Ozan Kabak'tan kazançlı çıkacak. 18 milyon sterlin yaklaşık 21 milyon Euro'ya tekabül edecek. Bu durumda Schalke de Ozan'dan 6 milyon Euro kazanmış olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler