Manchester United taraftarları, Liverpool maçını oynatmamaya kararlı

13.05.2021 - 20:08 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 20:50

Manchester United taraftarlarının protestosu devam ediyor! Liverpool takımı otobüsünün önünü kesen taraftarlar, Premier Lig'deki bu maçı oynatmamaya kararlı. İşte detaylar...

Manchester United taraftarları, Liverpool maçını oynatmamaya kararlı

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Manchester United taraftarları, daha önce stadı basmış ve kulüp sahibi Glazer ailesini protesto etmişti. O gün oynanacak Liverpool maçı da ertelenmişti.

 

Kırmızı Şeytanlar, bugün akşam Liverpool'u konuk edecekken; United taraftarları protestolarını yine sürdürdü. Ancak bu defa kendi stadlarını değil, Liverpool takım otobüsüne doğru yöneldiler.

İngiliz basınından aktarılan bilgilere göre, kalabalık bir grup Manchester United taraftarı Liverpool takım otobüsünün önünü araçlarıyla kesti. Taraftarların sayısının giderek arttığı da bildirildi. 

Otobüsün lastiklerini patlattılar

Polisin de müdahale ettiği taraftarların, otobüsün lastiklerini de patlattığı öğrenildi. Manchester United, bu akşam saat 22:15'de Old Trafford'da Liverpool'u konuk edecek. 

Avrupa Süper Ligi işleri çığırından çıkardı

Manchester United taraftarlarının Glazer ailesine yönelik protestoları, Avrupa Süper Ligi projesi ile artmıştı. Taraftarlar, 12 takımın kurduğu ancak gerçekleşmeyen Avrupa Süper Ligi projesinde Manchester United’ın da kurucu üyeler arasında yer almasına projenin başından beri sert tepki göstermişti.  

​Manchester United'ın sahiplerinden Joel Glazer'in, Avrupa Süper Ligi'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenmesi planlanıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler