Marco Reus, Lewandowski'yi geçti

07.04.2021 - 00:43 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 00:51

Marco Reus, Borussia Dortmund'da Şampiyonlar Ligi'nde attığı gol sayısında Lewandowski'yi geride bıraktı. Peki Reus kaç gol attı? İşte detaylar...

Marco Reus, Lewandowski'yi geçti

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, konuk ettiği Borussia Dortmund'u Foden'ın 90. dakikada attığı golle 2-1 yendi. Alman ekibinin tek golünü 84. dakikada Marco Reus kaydetti.

Reus, Lewa'yı geride bıraktı

Marco Reus, bu golle Dortmund formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 18. golüne imza atmış oldu.


31 yaşındaki yıldız, Robert Lewandowski'yi geçerek (17), Borussia Dortmund formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol kaydeden oyuncu oldu. 

Peki ya Lewandowski Dortmund'da devam etseydi?

Bu sorunun cevabı çok da zor değil. Belki Dortmund formasıyla Devler Ligi'nde en çok gol atan isim Reus oldu ancak, Lewandowski, Şampiyonlar Ligi tarihinin halihazırda en golcü 3. oyuncusu.

Polonyalı santrfor, Bayern Münih'in Lazio ile oynadığı maçta Raul Gonzalez'in rekorunu kırdı. Şampiyonlar Ligi'nde 72 gole ulaşan tecrübeli futbolcu, 71 gollü Raul Gonzalez'i geride bırakarak Devler Ligi tarihinin en golcü 3. oyuncusu haline geldi. 

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan futbolcu kim?

Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu 134 golle Cristiano Ronaldo. İkinci sırada ise 118 golle Lionel Messi yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler