Mehmet Demirkol: "Büyük hayran kaldım"

Ali Bozkurt
30.01.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 22:17

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında "Karşı Karşıya" isimli programda Fenerbahçe'nin evinde Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maç hakkında yorumlarda bulundu. Detaylar.

Mehmet Demirkol: "Büyük hayran kaldım"

AJANSSPOR HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maçı değerlendirdi. Demirkol, "Fenerbahçe'nin ilk yarıda oynadığı oyun mükemmele yakın. İki gol arası sağladığı üstünlük olağanüstü. Bu takımda yeri tek sağlam oyuncu Ferdi Kadıoğlu. Yeni oluşmuş bir takımın böyle bir üstünlük kurması ve baskıyla boğması müthiş bir şey" dedi.

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a tavsiyem..."

Fenerbahçe'nin son zamanlarda Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in performans düşüklüğü nedeniyle maçları tam koparamadığını söyleyen 53 yaşındaki yorumcu, "Dzeko ve Tadic'in keskinliğinin zayıf olması doğru evet ama Fenerbahçe'nin de baskılı oynadığını da unutmamak gerek. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a tavsiyem, İrfan Can Kahveci'yi merkezde oynatmak. Bu hamle ile de Krunic ve İsmail ikilisinin birinden feragat etmen gerek" ifadelerini kullandı.

"Köpekbalığı gibi"

Afrika Kupası'ndan dönen ve Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile oynadığı maçta ilk 11'de yer alan Alexander Djiku hakkında yorumlar yapan ünlü isim, "Alexander Djiku köpekbalığı gibi. Geldiği seviyeye bak adamın, sadece savunma lideri değil oyun lideri" açıklamasını yaptı.

"Büyük hayran kaldım"

Fenerbahçe'nin ilk yarıda çok baskılı ve hızlı oyun çevirmesiyle oynadığını söyleyen Mehmet Demirkol, sarı lacivertlilerin ilk yarıdaki oyununu beğendiğini ifade etti. Demirkol, "İlk yarıda oynanan oyun mükemmel bir oyun. Büyük hayran kaldım oynanan oyuna" yorumunu yaptı.

"Bu antipatik geliyor Livakovic için"

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in yaptırdığı penaltı hakkında ve performansı hakkında konuşan yorumcu, "Fenerbahçe'nin kaleci departmanında bir sorun var. Rakip gelmeden Livakovic gol yedi. Samsunspor maçında da ve Ankaragücü maçında da rakip gelmeden gol yedi. Fenerbahçe'nin hep maç aldıran kalecisi vardı. Bu antipatik geliyor Livakovic için" şeklinde konuştu.

"Bahadır için sevindim çünkü yeseydi..."

Dusan Tadic'in uzaktan çektiği şutta Ankaragücü kalecisi Bahadır Güngördü'nün kurtartığı pozisyonu değerlendiren isim, "Tadic'in şutu vardı uzaktan. Bahadır için sevindim çünkü yeseydi eğer 'Bilerek yedi' gibi yorumlar net dönerdi. Top öyle bir dönüyor ki cidden garip kurtarıştı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler