Mehmet Demirkol: "Mert Hakan'ın dediği doğruysa!" - "İsmi Livakovic olmasa asla..."

Furkan Sönmez
11.03.2024 - 01:26 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 01:50

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube programındaki "Karşı Karşıya" isimli programda Fenerbahçe - Pendikspor maçını yorumladı. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol: "Mert Hakan'ın dediği doğruysa!" - "İsmi Livakovic olmasa asla..."

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe'nin oyunun değerlendiren Demirkol, "Oyun ilk yarıda 59 dakika sürüyor ama top oyunda 23 dakika 15 saniye duruyor. İnanılmaz bir şey bu, sadece bizde bu yere yat kalkma olayı. Halil, dışardan gelip içerde yine yere attı kendisini bunun karşılığı sarı karttır. Birçok kişi yerde kaldı, bu futboldan çıkarılmazsa biz hiçbir yere gelemeyiz. Futboldan gelenler futbol oynanmasın istiyor" dedi.

"İsmi Livakovic olmasa asla..."

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in yediği golde hatalı olduğunu ifade eden ünlü yorumcu, "Livakovic'in yediği gol olacak iş değil. Altıpasa geliyor top zahmet edip çık al şu topu, Halil'e kafa vurduruyorsun. Çizgi kalecisi olabilirsin ama 40 metreden geliyor top altıpasa. İsmi Livakovic olmasa asla 11'de oynamaz" diye konuştu.

"İsmail Kartal oyunu mükemmel kurgulamış"

Fenerbahçe'nin Perşembe günü Konferans Ligi son 16 turunda Union SG'yi 3-0 yendiği maç hakkında yorumlarda bulunan 54 yaşındaki yorumcu, "Union SG maçında İsmail Kartal oyunu mükemmel kurgulamış. Batshuayi tercihi çok doğruydu, Fred'le İsmail zaten bir başka oynuyor ki kariyer maçlarından birini çıkardı. Hoca gerçekten çok iyi kurgulamış bu maçı" ifadelerini kullandı.

"Niye bize göstermiyorsunuz?"

Fenerbahçe'nin 86. dakikada kazandığı penaltıda maçın hakeminin VAR'dan aldığı uyarı sonrasında penaltı kararı vermesini yorumlayan isim, "Penaltı pozisyonunu biz dışarıda gördük ilk. Burada asıl problem şu, eğer çizginin üzerindeyse pozisyon bize niye göstermiyorsun abi? Hakem VAR'dan verdi penaltıyı, peki emin oldukları pozisyonu neden bize göstermediler? Siz kararı verdiğinizde durduruyor olmanız lazım, siz izlediniz dediniz ki çizgi içerisinde. Niye bize göstermiyorsunuz? Burada iletişim konusunda sıkıntı var?" yorumunu yaptı.

"Dediği doğruysa eğer tehdide girer"

Maç sırasında maçın hakemi Kadir Sağlam'a 'Hocam buradan çıkamazsın' dediği iddia edilen Mert Hakan Yandaş için konuşan Demirkol, "Mert Hakan'ın dediği doğruysa eğer bu tehdide girer. Hakem sorgular herhalde bunu. Biz bu şekilde bu oyunu değiştiremeyiz. Perşembe günü ne maç izledik ya... Perşembe günkü oyun, bu sezon Fenerbahçe'nin en kurgulu oyunuydu" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler