Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçeli futbolcuya övgü: "Sergilediği performans dünya çapında"

Furkan Sönmez
27.02.2024 - 15:29 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 15:32

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalındaki "Karşı Karşıya" isimli programda Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını yorumladı. İşte tüm detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçeli futbolcuya övgü: "Sergilediği performans dünya çapında"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 27. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçı yorumlayan ünlü isim, Sebastian Szymanski'nin yedek kalması hakkında "Sebastian Szymanski'yi kesmek mümkün değil abi, kesemezsin. Szymanski'yi nasıl aktif hale getirebilirim diye düşüneceksin. Fenerbahçe'nin oyunu Szymanski'yi geriletiyor. Fenerbahçe'nin kötü olduğu için Szymanski kötü" yorumunu yaptı.

"Sergilediği performans dünya çapında"

Ferdi Kadıoğlu'nun, Jayden Oosterwolde'nin ilk 11'de oynamasıyla sağ beke kaydırılmasıyla performansının etkilendiğini söyleyen yorumcu, "Ferdi Kadıoğlu'nun sağ bekte ve sol bekte oynamasının dağlar kadar farkı var. Ferdi sol bekte daha iyi ve daha rahat ediyor. Ferdi'nin sol bekte sergilediği performans dünya çapında" dedi.

"Kaçıncı sakatlık bu darbeye bağlı"

Fenerabhçe takımında birden fazla darbeye bağlı sakatlık yaşanmasının önemli bir eksi olduğunu ifade eden Mehmet Demirkol, "Çok ciddi eksiklik İrfan Can Kahveci'nin yokluğu. Burada bir problem var çünkü kaçıncı sakatlık bu darbeye bağlı. Djiku, King, Fred ve İrfan sakatlandı saydığım kadarıyla" ifadelerini kullandı.

"Bence buna VAR karışamaz"

Fenerbahçe'nin 90+6'da kazandığı penaltıyla ilgili yorum yapan ve görüşlerini belirten Demirkol, "Penaltı pozisyonunda net bir şey diyemem ama Sami Uğurlu açıklamasında 'Oyuncumla konuştum, hissetmedim bile dedi' diyor. Ama bu elin teması penaltıyı gerektirir mi bence hayır. VAR'ın müdahalesine gerektirecek br pozisyonda değil. Tribünlerden çekilen pozisyonlar, televizyonlardaki görüntülerden daha net. Bence buna VAR karışamaz" diye konuştu.

"Fenerbahçe'nin oyununun panzehiri adamlar"

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turunda Belçika takımı Union SG ile eşleşmesini yorumlayan 54 yaşındaki isim, "Çok zor maç. Seyrettiğim maçlarda gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe'nin oyununun panzehiri adamlar. Prag gibi diyorlar ama kesinlikle Prag'dan daha iyiler. Sürekli üçgen gidiyorlar, Fenerbahçe'nin standart oyunuyla çok zorlanacağı bir takım Union SG. Fenerbahçe'nin kesinlikle akışkan bir oyuna ihtiyacı var" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler