Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe samimiyse amatörden başlamalı"

Burak Alaca
20.03.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 00:05

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşananlarla beraber gündeme aldığı ligden çekilme kararını yorumladı.

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe samimiyse amatörden başlamalı"

AJANSSPOR - HABER

Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin ligde oynanan Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından gündeme aldığı ligden çekilme konusunu, Socrates YouTube kanalindaki "Oyna Devam" programında değerlendirdi.

"Fenerbahçe amatörden başlamalı"

Fenerbahçe'nin ligden çekilip gerekirse bir alt ligden başlama fikrini doğru bulmayan Demirkol "Fenerbahçe, çekilme konusunda gerçekten samimiyse bir alt lige düşmeyi değil, futbol faaliyetlerini tamamen durdurmayı ve amatör ligden başlamayı seçmeli." yorumunu yaptı.

"Bir alt lige inmek bir şey değiştirmez"

Bir alt ligden başlamanın Fenerbahçe'nin tavrını net bir şekilde yansıtmayacağını savunan yorumcu "Bir alt lige inmek, şikayet ettikleri konulardaki hiçbir şeyi değiştirmez." dedi.

İlgini Çekebilir
İsrail ekibinin transferde rotası Samsunspor'dan sonra Fenerbahçe!
Habere Git

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda korkunç olaylar

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından Trabzonspor taraftarı sahaya atlayarak Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular ve taraftar arasında bir arbede yaşandı.

Ali Koç'tan "Fenerbahçeli futbolcuları hedef gösteremezler" tepkisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç olayların ardından yaptığı açıklamada taraftarlarla münakaşaya giren Fenerbahçeli futbolcuların hedef gösterilmesi durumunda takımı ligden çekeceklerini ifade etti.

Fenerbahçe'de genel kurul ligden çekilme kararı için toplanıyor

Ali Koç açıklamalarında Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararının tartışılması için 2 Nisan'da bir Olağanüstü Genel Kurul düzenleyeceğini de duyurdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Atina çıkartması! Art arda iki maç!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler