Melissa Vargass'sız Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında!

İsa Kethüda
28.03.2024 - 09:52 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 16:13

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezonun son karşılaşmasında bu akşam Eczacıbaşı Dynavit'i konuk edecek. Detaylar.

Melissa Vargass'sız Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında!

AJANSSPOR-HABER

AXA Sigort Kupa Voley Final karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenen ve 4. kez AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, bu akşam Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezonun son karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit'i konuk edecek. 

Maç TRT Spor'da

28 Mart Perşembe akşamı (bu akşam) Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak 15. hafta erteleme maçı saat 20.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe kazanırsa ligi zirvede tamamlayacak

25 maçta 23 galibiyet, 2 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe Opet, mücadeleyi kazanması halinde normal sezonu zirvede tamamlayacak. 

İlgini Çekebilir
Polonyalı yıldız 1 yıl daha Fenerbahçe'de!
Habere Git

Eczacıbaşı Dynavit 2. sırada

Sarı Melekler gibi 23 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşayan Eczacıbaşı Dynavit 2. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Kupa Voley'de şampiyon oldu

Sarı Melekler, bu sezon ligde 3 - 2 mağlup olduğu rakibini Kupa Voley finalinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu 19 sayıyla Fenerbahçe'den Melissa Vargas seçildi.

Melissa Vargas forma giyemeyecek

Eczacıbaşı Dynavit karşısında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını duyurdu
Habere Git

Bilindiği üzere normalde 13 Ocak'ta oynanması gereken bu karşılaşma 28 Mart'a ertelenmişti. Milli oyuncu Melissa Vargas da 13 Ocak tarihinde Fenerbahçe Opet oyuncusu olmadığı için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

6 Şubat'ta geri döndü

Sarı-Lacivertli takım, 06.02.2024 tarihinde Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ta oynayan 24 yaşındaki pasör çaprazını yeniden kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Büyük başarılar imza attı

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Melissa Vargas, ay-yıldızlı formayla da önemli başarılara imza attı. Vargas, 2023'te A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'nin tartıştığı modeli dünyada 13 kulüp uyguluyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler