Beşiktaş'ta Mert Günok'tan Alanyaspor Maçı Sonrası Dele Alli Yorumu

Orhan Gülek
27.01.2023 - 23:24 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 23:35

Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından kaleci Mert Günok değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar....

Beşiktaş'ta Mert Günok'tan Alanyaspor Maçı Sonrası Dele Alli Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Sahasında Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-0 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini devam ettirdi. Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli eldiven Mert Günok, Şenol Güneş'in gelmesinin ardından yaşanan sürecin etkisini gösterdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Arkamızda olduklarını hissettirdiler"

"Şenol Hoca geldi ve takımda taşlar yerine oturmaya başladıktan sonra takımın oyunu bir şeylerin göstergesiydi. Taraftarımız bize çok büyük destek verdi. Arkamızda olduklarını hissettirdiler."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 5. vitese aldı
Habere Git

"Dele Alli'nin golüne sevindim"

Beşiktaş'ta geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan Dele Alli, Alanyaspor maçında istekli oyunuyla dikkat çekti.

İngiliz futbolcuya ayrı bir parantez açan Mert Günok, "Dele Alli'nin golüne ve iyi oynamasına çok sevindim. Şampiyonluk yolunda herkese çok ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğun geleceğine inanıyorum"

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Mert Günok, "Taraftarlar, istekli olduğumuzu görünce, şampiyonluğa inançları artıyor. Biz iyi yoldayız. Coşkulu ve iyi oyunumuzu sürdürürsek, şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Devre arasında da güzel konuşmalar oldu. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi" dedi.

Mert Günok'un performansı yüzleri güldürüyor

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun formsuz olmasının ardından sakatlığı geçtikten sonra kaleyi devralan Mert Günok, gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Dele Alli: "Bu maç buna odaklandım"
Habere Git

İşte Mert Günok'un performansı

Alanyaspor maçında Mert Günok, ceza sahası içinden 41 kere topla buluştu. Kalesine gelen 3 gol şutunu da kurtaran Günok, galibiyette önemli bir paya sahip oldu.

Günok, Süper Lig ’de bu sezon 8 maçta, kalesinde 7 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler