Şampiyonluk Kutlamasında Messi'ye 'Ninja Kaplumbağa' Oyuncağı Fırlatıldı!

Ali Bozkurt
20.12.2022 - 19:52 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 20:11

2022 Dünya Kupası Şampiyonluğu kutlamasında Lionel Messi'ye Kylian Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağı fırlatıldı. İşte o görüntüler...

Şampiyonluk Kutlamasında Messi'ye 'Ninja Kaplumbağa' Oyuncağı Fırlatıldı!

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de kutlamalar sürüyor. Önce elektrik tellerine takılma tehlikesi yaşayan yılduz futbolcularda gündeme bu sefer Kylian Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağı geldi. Messi'ye fırlatılan oyuncak sonrası kahkahalar oluştu. Detaylar...

Messi'ye Ninja Kaplumbağa' fırlatıldı

Dünya yıldızı Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası kutlamasını yaptığı Arjantin'de otobüsün tepesinde otururken takım arkadaşları tarafından kahkahalara boğan oyuncak atıldı. Fransa ekibi PSG'den takım arkadaşı Fransız oyuncu Kylian Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağı Lionel Messi'ye gönderildi. Oyuncağı gören Messi, kahkahalar attılar. 

Kylian Mbappe, maçı penaltılara götürdü

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında 2-0 öne geçen Arjantin, son dakikalara gelinirken  Kylian Mbappe'nin bulduğu iki golle maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında takımı adına üçüncü kendisi adına ikinci golü atan Messi'ye yine  Kylian Mbappe cevap verdi ve maç 3-3 beraberlikle sona erdi. Penaltılarda ise kazanan taraf Lionel Messili Arjantin oldu.

İlgini Çekebilir
Messi yumurtayı kırdı!
Habere Git

Sevinçleri dikkat çekti

Lionel Messi, attığı golden hemen sonra  Kylian Mbappe'ye dönerek el işareti yaptı. Genç oyuncu arkasını dönerek Messi'nin hareketini görmemezlikten geldi. Messi'nin bu hareketinden hemen sonra ise  Kylian Mbappe, bulduğu golle santrada bekleyen Messi'ye aynı hareketi yaptı. İkili arasındaki soğuk savaşa bu sefer ise Ninja Kaplumbağa oyuncağı dahil oldu.

Aynı kulüpte forma giyiyorlar

Lionel Messi ile Kylian Mbappe, Fransa devi PSG'de forma giyiyorlar. İkili arasındaki soğuk olay gol sevinçlerinde birbirlerine yaptıkları hareketler sonrasında başladı. Liglerin başlaması sonrası ikilinin birbirine nasıl davranacağı ise merak konusu olmaya başlandı.

Tehlike atlatıldı

Arjantin'e gelen futbolcular kendilerini bekleyen taraftarlarla kutlamalara katıldı. Üstü açık otobüsle şehir turu atan Arjantinli futbolcular, tehlikeli anlar yaşadı. Aralarında Messi'nin de bulunduğu futbolcular, otobüsün geçtiği alanda elektrik tellerine denk geldiler. Son anda fark eden futbolcular eğilerek tellere takılmaktan son saniye kurtuldu.

İlgini Çekebilir
Messi kupayı eve götürdü Arjantin sokağa sığmıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler