Metin Öztürk: "VAR'ın cezalandırılmasını istiyoruz!"

Akın Ungan
02.02.2024 - 22:34 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 22:42

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Samsunspor deplasmanında 2-0 kazanılan maçın ardından VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'un cezalandırılmasını istedi.

Metin Öztürk: "VAR'ın cezalandırılmasını istiyoruz!"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, maçı 2-0 kazandı. Mücadelenin hakemi Kaan Numanoğlu ve VAR'da görev yapan Mustafa İlker Coşkun'un yönetimi Galatasaray cephesinin tepkisini çekti.

Metin Öztürk'ten açıklama

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, maçın ardından kameralar karşısına çıktı. Öztürk, maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'un cezalandırılmasını istediklerini duyurdu.

"Icardi'ye yapılan net penaltı"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, "Fenerbahçe ile oynadığımız maçtaki VAR hakemiyle bugünkü hakem aynı. Biz artık bunda kasıt arıyoruz. Icardi'ye yapılan net penaltı" ifadelerini kulalndı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Samsun'u ilk düdükte yıktı!
Habere Git

"Galatasaray'ın şampiyonluğunu kimse engellemeyecek"

Metin Öztürk, "Galatasaray'ın şampiyonluğunu kimse engellemeyecek. Galatasaray, hak ettiği temiz bir şampiyonluğa doğru gidiyor" açıklamasını yaptı.

"VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz"

Öztürk, "Bu maçtaki VAR hakeminin cezalandırılmasını istiyoruz. Bizim yolumuz şampiyonluk. Sonuna kadar hem masada hem sahada gereken ne varsa hepsini yapacağız. Galatasaray'ın hakkını bu kötü kalplilere yedirmeyeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler