Eski VakıfBanklı Paola Egonu, VakıfBank'ı devirdi!

Aleyna Gürgen
29.11.2023 - 20:48 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 21:17

Sultanlar Ligi’nden VakıfBank bu akşam CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Vero Volley Milano ile karşılaştığı maçı 3-0 kaybetti. İşte maçın detayları...

Eski VakıfBanklı Paola Egonu, VakıfBank'ı devirdi!

Temsilcimiz VakıfBank Spor Kulübü bu akşam İtalyan ekibi Vero Volley Milano ile karşılaştı. Sarı-Siyahlı ekip CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki liderlik için çıktığı ilk maçta 3-0 yenildi. Eski VakıfBank Spor Kulübü oyuncusu Paola Egonu ise maçtaki performansı ile dikkat çekti. 

İlk sette 8 sayılık fark

VakıfBank, Vero Volley Milano karşısındaki maça iyi başlayamadı. Temsilcimiz karşılaşmanın ilk setini 8 sayı farkla 25-17 kaybetti. Milano’dan Nika Daalderop ilk sette 4 sayı kaydederken 1 kez bloklandı ve 1 servis hatası yaptı.

İlgini Çekebilir
Paola Egonu aşka yelken açtı: "Fotoğrafını cüzdanımda saklıyorum"
Habere Git

Egonu’dan peş peşe 3 ACE

Sarı-Siyahlılar maçın ikinci setinde de aradığını bulamadı. İtalyan takımdan Paola Egonu’nun arka arkaya bulduğu 3 ACE sayısı ile ikinci sette skor 10-3 oldu. İlk set gibi 8 sayı farkla 25-17 Milano üstünlüğü ile biten ikinci setin ardından İtalyan ekibi maçta 2-0’lık önemli bir avantaj yakaladı. Eski VakıfBank oyuncusu Egonu ilk iki sette Sarı-Siyahlılar karşısında 15 sayı, 4 ACE ve 1 blok kaydederken Dana Rettke 8 sayı, 1 blok ve Laura Heyrman 5 sayı ve 2 blok kaydetti.

VakıfBank’tan Jordan Thompson ise Milano karşısında iki sette ekibine 11 sayı ve 1 blok katkısı sağladı.

Milano, VakıfBank'a set vermedi

Vero Volley Milano maçın üçüncü setine de 11-7 avantajla başladı. İtalyan ekibin baskısı ile geride kalan Sarı-Siyahlılar ise skorun 23-12'ye gelmesine engel olamadı ve Milano üçüncü seti de 16-25 alarak maçı 3-0 kazandı. VakıfBank'tan Gabriela Guimaraes 11 sayı ve 1 blok, Jordan Thompson ise 12 sayı, 1 blok kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Santarelli’nin eşinden Egonu itirafı!
Habere Git

Maçın oyuncusu Egonu

VakıfBank - Vero Volley Milano karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) ise İtalyan ekibinden Paola Egonu oldu. Egonu, eski takımı karşısında toplamda 20 sayı, 4 ACE ve 3 blok kaydederken 1 kez bloklandı ve 5 servis hatası yaptı. 

Egonu, Türk taraftarlara seslendi

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Paola Egonu, VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli voleybolcu Türk taraftarlara şu sözlerle seslendi: "Oyundan çok mutluyum, takımımla gurur duyuyorum. Bu salona geri dönmek harikaydı, gerçekten evde gibi hissettim. Bütün Türk taraftarlara selam söylemek istiyorum. Beni ne olursa olsun destekliyorlar, bunun için çok mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler