Milli futbolcu için şok sözler: "Futbolu unutmuş gibi"

İsa Kethüda
27.03.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 09:17

Eski futbolcu ve yorumcu Mehmet Özdilek, hazırlık maçında deplasmanda Avusturya'ya 6-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nın yıldız ismini sert bir dille eleştirdi.

Milli futbolcu için şok sözler: "Futbolu unutmuş gibi"

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında deplasmanda karşılaştığı Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu. Avusturya-Türkiye maçı sonrası TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı değerlendirdi.

"Skor olarak çok ağır bir skor oldu"

Skorer'in derlediği habere göre; Mehmet Özdilek'in yorumları şu şekilde:

"Ofansif tarafını yapamadık ama savunma tarafını da yapamadık. Bir önceki maçta takım savunmasını doğru yaptık, ofansif anlamda gelişmemiz lazım diyorduk. Bugün itibarıyla iki tarafı doğru yapamadık. Skor olarak çok ağır bir skor oldu. Beklenmedik skor oldu. Kişisel değerlendirmeden çok takımın genel performansının çok iyi olmadığı aşikar."

"Sahada hiç yoktular"

"Belki 1-2 oyuncu iyiydi. Hakan'ı orta sahada tek görmemiz performans olarak onu çok ciddi derecede yordu. Onun haricinde ilk devrede Kenan hareketliydi. Oyuna girdikten sonra da Barış hücumda hareketliydi. Bu saydığımız isimler dışında tüm oyuncular maçın içine giremedi. Sahada hiç yoktular."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi!
Habere Git

"İnanılmaz derecede sırıttılar"

"Hazırlık maçlarının amacı oyuncu performansı ve takım performansının uyuşup uyumaşdığını görmektir. Savunma anlamında yine ilk defa oynayan bir savunma var. Macaristan maçında çok sırıtmadılar ama bu maçta inanılmaz derecede sırıttılar."

"Merih futbolu unutmuş gibi"

"Merih çok tedirgin. Futbolu unutmuş gibi. Bence çok geri gitmiş. Oynamanın getirdiği sorun da olabilir. Önceki yıllardaki İtalya'daki Merih'i bugün itibarıyla arıyoruz. Cenk Özkaçar benim için ideal sol bek değil. Stoperden devşirme sol bek. Ferdi yok, Rıdvan sakatlandı. Alternatif olarak Eren olabilirdi Trabzonspor'dan."

"Sahada çok fazla bir şey yapmadılar"

"Salih ve Orkun ikisi de aynı tip oyuncular. Performans olarak da çok yakınlar birbirlerine. Sahada çok fazla bir şey yapmadılar. İkisi de çok iyi orta sahalardır ama kendi kulüplerindeki oynadığı performans çizgilerine ulaşamıyorlar."

İlgini Çekebilir
Kanarya'nın yıldızına talip çıktı!
Habere Git

"Arda Güler fizik olarak geride kaldı"

"Arda Güler bugün itibarıyla performans olarak ve fizik olarak geride kaldı. Ancak Arda'nın yerine bir başkasını da koysan bu zihniyetle çok fazla karşı koyamazsın. Rakip çok temaslı oynuyor, aradaki alanı çok daralttı. Göbeği çok iyi kapattılar. Dolayısıyla bunlara cevap vermek kolay değil."

Senin için hazırladığımız haberler