TRANSFER | Enes Ünal, Bournemouth ile anlaştı!

İsa Kethüda
01.02.2024 - 11:36 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 13:27

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Bournemouth, İspanya Ligi'nde Getafe forması giyen milli futbolcu Enes Ünal ile anlaştı. Detaylar.

TRANSFER | Enes Ünal, Bournemouth ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

Geçen yılın mayıs ayında sağ dizinden sakatlanan ve ameliyat edilen milli futbolcu Enes Ünal, bu sezon Getafe'nin evinde Rayo Vallecano'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayla birlikte sahalara geri dönmüştü.

Enes Ünal'a Premier Ligi'nden talip çıktı

2022-2023 sezonunda Real Betis ile oynanan karşılaşmada çapraz bağı kopan ve 7,5 ay sonra ilk kez sahalara geri dönen Enes Ünal'a İngiltere Premier Ligi'nden talip çıktı.

Bournemouth peşinde

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bournemouth'un, Getafe'den Enes Ünal'ı transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Anlaşma sağlandı

Sky Sports'ta yer alan habere göre ise Bournemouth kulübü, Enes Ünal'ın transferi için Getafe kulübü ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Satın alma opsiyonu 16.5 milyon Euro

Bu anlaşmaya göre bugün Madrid'de sağlık kontrolünden geçecek olan milli futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonunun 16.5 milyon Euro olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 1 haftada 2 milyar TL'lik ödeme!
Habere Git

5 maç 2 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon 5 maça çıktı ve 2 asist kaydetti.

Bilindiği üzere Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, geçen sezon Enes Ünal'ı kadrosuna katmak istemiş ancak milli futbolcunun sakatlanmasının ardından transfer rafa kalkmıştı. Benfica'nın başarılı forvet için 20 milyon Euro ödeyeceği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Trabzonspor maçı için deplasman seyircisi kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler