Milli maçlar öncesi Vincenzo Montella'dan yakın takip! Galatasaray...

Furkan Sönmez
17.03.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 17:31

A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Kasımpaşa - Galatasaray maçı için Recep Tayyip Erdoğan Stadyumuna geldi. İşte detaylar.

Milli maçlar öncesi Vincenzo Montella'dan yakın takip! Galatasaray...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 30. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oldu. A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella, mücadeleyi yerinden takip etmek için Recep Tayyip Erdoğan Stadyumuna geldi. Vincenzo Montella, kendisine ayrılan tribünde maçı takip etmek için yerini aldı.

Galatasaray'dan 3 oyuncu kadroda

A Milli Takımımızın açıklanan aday kadrosunda Galatasaray'da forma giyen 3 Türk oyuncu listede yer aldı. İtalyan çalıştırıcı listede yer alan Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın performanslarını canlı gözlemlemek için stadyuma geldi. 

Kasımpaşa'dan hiçbir futbolcu yer almadı

A Milli Takımımızın Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maç için açıklanan aday kadroda, Kasımpaşalı Türk oyuncular yer almadı. Kasımpaşa'nın 17 yaşındaki genç stoperi Yasin Özcan'ın A Milli Takıma çağrılabileceği dedikoduları da asılsız çıktı. Genç oyuncu, Türkiye'nin U21 kategorisinde forma giyiyor.

A Milli Takımın Aday Kadrosu

İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella'dan belirlediği A Milli Takımı Aday Kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Mert Günok

Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Ferdi Kadıoğlu

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Forvet: Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı

Senin için hazırladığımız haberler