Montella'dan Arda Güler sorusuna flaş yanıt: EURO 2024 kadrosuna çağrılacak mı...

Özgür Koç
29.02.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 11:52

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid'de süre almakta zorlanan 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler hakkında konuştu. İşte detaylar...

Montella'dan Arda Güler sorusuna flaş yanıt: EURO 2024 kadrosuna çağrılacak mı...

AJANSSPOR - HABER

TFF ile Prometeon arasında imzalanan resmî sponsorluk anlaşması imza törenine katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, milli futbolcu Arda Güler hakkındaki soruya flaş bir yanıt verdi.

Montella'dan Arda Güler sorusuna cevap

İtalyan hoca, "Arda Güler, Real Madrid'de oynamıyor. Carlo Ancelotti ile durumu hakkında görüştünüz mü?" sorusuna şu cevabı verdi:


"Ben her oyuncuyla temas halindeyim. Arda'yı da ziyaret ettim. Çalışma arkadaşlarım da ziyaret etti. Evet Arda çok az oynuyor. Umut ederim ki bundan sonra daha fazla oynayabilsin. Çünkü çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok dikkatle takip ediyoruz. Bütün gelişmeleri, fiziksel olarak da takip ediyoruz. Euro 2024'e sadece 20+3 oyuncu davet etme imkanımız var. Fiziksel olarak kim iyi durumdaysa, biraz da maç oynamışsa onları davet etme imkanımız olacak."

Arda Güler 5 maçta forma giydi

Arda Güler, sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de geride kalan dönemde 5 resmi maçta forma şansı bulabildi.

Milli Takımda 4 maça çıktı

19 yaşındaki yetenek, A Milli Takım formasını ise 4 kez giyme başarısı gösterdi. Arda Güler, bu 4 karşılaşmada kaydettiği bir golün yanı sıra ortaya koduğu futbolla dikkat çekmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler