Montella'dan flaş karar! 19 yaşındaki futbolcu Euro 2024 kadrosuna...

Özgür Koç
15.02.2024 - 14:45 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 15:06

Almanya'da düzenlenecek olan Euro 2024'te mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella'nın genç futbolcuyu şampiyonanın geniş kadrosuna çağırlayı planladığı ileri sürüldü.

Montella'dan flaş karar! 19 yaşındaki futbolcu Euro 2024 kadrosuna...

AJANSSPOR - HABER

Euro 2024 biletini alarak tarihinde 6. kez Avrupa Şampiyonası finallerinde oynama hakkını elde eden A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella'nın Almanya'da oynanacak olan şampiyonaya aday kadroya hangi futbolcuları davet edeceği en büyük merak konusu.

Hazırlık maçlarında kadro şekillenecek

Türkiye'de ve yurt dışında forma giyen Türk futbolcuların karşılaşmalarını izleyerek, Euro 2024 kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Montella, Mart ayında Macaristan ve Avusturya, Haziran ayında İtalya ile yapılacak olan özel karşılaşmalarda kadroyu şekillendirmeyi planlıyor.

Montella, Emirhan İlkhan'ı takibe aldı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan çalıştırıcının geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Başakşehir'den Emirhan İlkhan'a dikkat kesildiği kaydedildi. Euro 2024'ün yanı sıra gelecek turnuvaların da kadrolarını inşa etmek isteyen Montella'nın, 19 yaşındaki oyuncunun özellikle son 1 ayda gösterdiği performansı beğendiğini kendisine ilettiği ifade edildi.

Euro 2024'ün geniş kadrosuna davet edebilir

Bonservisi Serie A ekibi Torino'da olan ve turuncu-lacivertliler'de kiralık oynayan genç orta saha, bu sezon 23 resmi maça çıkarken, 1 go ve 3 asist kaydetti. Vincenzo Montella'nın performansını artırarak devam ettirmesi durumunda Emirhan'ı yazın geniş kadroya davet edebileceği
belirtildi.

Milli formaya yabancı değil

Merkez orta sahanın yanı sıra, on numara ve orta sahanın sağından da forma giyebilen 1.75 m boyundaki Emirhan İlkhan, milli takım formasını alt yaş kategorilerinde 15 kez giyerken, 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler