Montella'nın Milli Takıma istediği Can Uzun'un yeni adresi belli oldu

Özgür Koç
16.02.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 10:53

Vincenzo Montella'nın A Milli Takım'a kazandırmak istediği Nürnberg forması giyen 18 yaşındaki 10 numara Can Uzun'un yeni adresi belli oldu. Detaylar haberimizde...

Montella'nın Milli Takıma istediği Can Uzun'un yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga 2 ekibi Nürnberg formasıyla gösteridiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki gurbetçi futbolcu Can Uzun hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Türkiye, Almanya'ya kaptırmak için harekete geçti

Almanya Milli Takım yetkililerinin de kendi formalarını giydirmek için büyük çaba harcadığı genç futbolcuyu, A Milli Takım'a kazandırmak isteyen Vincenzo Montella'nın Can'ın Mart ayında oynanacak Macaristan ve Avusturya hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet etmeyi planladığı öğrenildi.

Eintracht Frankfurt, Can Uzun'u transfer etmek istiyor

Nürnberg'de bu sezon sergiledi 13 gol, 3 asistlik performansıyla birçok takımın transfer listesine giren 18 yaşındaki on numaraya Bundesliga ekibinin teklif yaptığı ortaya çıktı. Sky Sports Almanya'da yer alan habere göre; Eintracht Frankfurt, Can Uzun transferini tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Nürnberg 10 milyon Euro'dan fazla istiyor

Haberde Nürnberg'in başarılı oyuncu için 10 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istediği belirtilirken, "18 yaşındaki genç yetenek Frankfurt'a katılmaya hevesli, ancak şu aşamada henüz nihai bir anlaşma yok." ifadelerine yer verildi.

Piyasa değeri 18 yaşında 8 milyon Euro

Türkiye U17 Takımı formasını 12 kez, U18 formasını ise 2 kez giyen genç yeteneğin kulübüyle olan sözleşmesi 2027'de sona eriyor. Can Uzun'un piyasa değeri 18 yaşında olmasına rağmen 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler