Mourinho, Pedro'yu kendi transfer etmişti! Dalgasını geçti

Akın Ungan
13.11.2023 - 23:22 | Son Güncellenme: 13.11.2023 - 23:33

Serie A'da Lazio ile Roma'nın 0-0 berabere kaldığı maçta Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Chelsea'den eski öğrencisi Pedro'yu eleştirdi. Detaylar.

Mourinho, Pedro'yu kendi transfer etmişti! Dalgasını geçti

AJANSSPOR HABER

Serie A'nın 12'inci haftasında Lazio ile Roma karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele golsüz berabere bitti. Karşılaşmanın sonunda Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lazio'da forma giyen eski öğrencisi Pedro'yu eleştirdi.

"Pedro yüzücü olabilir, havuza dalış şekli muhteşem"

Jose Mourinho, Premier Lig devi Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde Barcelona'dan transferini istediği Pedro hakkında açıklama yaptı. Mourinho, "Pedro muhteşem bir oyuncu, ama aynı zamanda yüzücü de olabilir çünkü havuza dalış şekli muhteşem olabilir" dedi.

Beraberlik kimseye yaramadı

12'inci haftada alınan 0-0 beraberlik iki takımın da işine yaramadı. Roma 18 puanla yedinci sırada yer alırken Lazio ise 17 puanla onuncu sırada bulundu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Büyükekşi'ye tarihi mektup!
Habere Git

Pedro, 2015 yılında Barcelona'dan ayrılarak 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye transfer oldu. İspanyol futbolcu, Mourinho'nun Chelsea'deki son sezonunda takıma katıldı. Portekizli teknik adam, yarım sezonda Pedro'ya 16 maçta forma verdi. Pedro bu 17 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler