Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci'den Konyaspor maçı yorumu

Akın Ungan
19.02.2024 - 22:19 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 22:49

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş, Konyaspor karşısında 2-0 kazandı. Maçın ardından yeni transfer Ernest Muci açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci'den Konyaspor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Beşiktaş, Konyaspor karşısında 2-0 kazandı. Siyah-Beyazlılar'ın ara transfer döneminde Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muci, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Ben taraftarı önceden de biliyordum"

Ernest Muci, "Çok mutluyum. 3 puan kazandığımız için. Ben taraftarı önceden de biliyordum nasıl çılgınca desteklediklerini. Bunun sonucunda da 3 puan aldığımız için mutluyum. Galibiyeti almak çok önemliydi. Taraftar bizi iten bir güç. Bugün de bize hissettirdiler. İkinci yarıda maçı kazandık, özellikle ikinci yarı hissettirdiler. Her maç aynı şekilde oynamak istiyorum ve bunu sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

"Faydalı olabileceğim her pozisyonda oynayabilirim"

Muci, "Tek bir yerde oynamaktan ziyade faydalı olabileceğim her pozisyonda oynayabilirim. Hücum fırsatları yaratmayı istiyorum. Önemli olan takıma katkı verebilmek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Semih durdurulamıyor! Beşiktaş'ın tek golcüsü
Habere Git

"İstanbul'a gideceğim söylendi... Ben de saatler kala öğrendim"

Transfer süreci hakkında konuşan Muci, "Eski takımımdayken transferden bir gün önce haberim oldu. Saat 5'te İstanbul'a gideceğim söylendi. Ben de saatler kala öğrendim. Benim için hayalin ötesindeydi. Çok mutluyum ve heyecanlıyım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler