Bodrumspor - Eyüpspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
04.06.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 18:45

TFF 1. Lig yükselme play-off 2. tur rövanşında Bodrumspor, Eyüpspor karşısında geri döndü. Maçı 2-0 kazanan Bodrum, finale çıktı. Maç sonucu, yazılı özet.

Bodrumspor - Eyüpspor: 2-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig Play-off 2. Tur rövanş maçında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Bodrumspor, uzatma anlarında bulduğu 2 golle maçı 2-0 kazandı.

Mucize dönüş! Uzatmalarda 2 gol

Bodrumspor, ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyet ile skor avantajını elinde bulunduran Eyüpspor karşısında 90. dakikaya 0-0 eşitlikle girdi. Bodrum, 90+2'de Üzeyir Ergün ile durumu 1-0 yaptı ve uzatma devrelerini garantiledi. 90+8'de sahneye çıkan Süleyman Özdamar, skoru 2-0 yaptı ve Bodrum'a turu getirdi.

Üzeyir'den çatala müthiş gol

Tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşen Bodrumspor'da sağ kanatta topla buluşan Üzeyir Ergün, çok uzaklardan yakın köşeye sağ ayağının üstüyle çok sert ve düzgün vurdu. Kaleci Harun'un müdahale edemediği top çataldan ağlarla buluştu.

Süleyman turu getirdi

Karşılaşmanın son anlarında, 90+8'de ev sahibi ekibin sağ kanattan kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Süleyman Özdamar, nefis bir kafa vuruşuyla uzak köşeden topu ağlara yolladı.

Finalde rakip Pendikspor

TFF 1. Lig'de şampiyon olan Samsunspor ve ligi 2. sırada bitiren Çaykur Rizespor direkt Süper Lig'e çıkarken, normal sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor ise play-off finaline kaldı. Play-off'tan gelen Bodrumspor, finalde Pendikspor'un rakibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler