Mustafa Kaplan Süper Lig'e transfer olmasını beklediği ismi açıkladı

Burak Alaca
28.11.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 18:40

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bodrumspor galibiyeti, Ahmet Kıvanç'ın performansı ve Çorum FK maçı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Mustafa Kaplan Süper Lig'e transfer olmasını beklediği ismi açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan, Bodrumspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Bodrumspor karşısında kritik bir 3 puan kazandıklarını ifade eden Kaplan, kaleci Ahmet Kıvanç ve Junior Fernandes hakkında övgü dolu sözler söyledi.

"Hücum bölgesinde rakibimizi hızlı karşıladık, kontralardan golü bulduk"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Kaplan, "Gençlerbirliği maçından sonra oyuncularımızla bir konuşma yaptık, milli arada izin süresini kısa tuttuk ve çalışmalar yaptık. Adanaspor olarak en büyük sıkıntımız sezon öncesi tam anlamıyla kamp yapmadığımız için antrenman eksikliğiydi. Bodrumspor'u mağlup ettik, mutluyuz. Hücum bölgesinde rakibimizi karşıladık ve hızlı kontra ataklarla golü bulduk" dedi.  

"Ahmet Kıvanç Süper Lig yapar"

Kaleci Ahmet Kıvanç ve Junior Fernandes için ayrı bir parantez açan Kaplan, "Ahmet Kıvanç gelecek vadeden önemli bir kaleci. Türk futboluna iyi bir kaleci geliyor. Ahmet Kıvanç kulübümüze bonservis kazandırarak Süper Lig'e transfer yapacaktır. Junior Fernandes çok farklı ve yetenekli bir oyuncu, takımımıza ciddi katkılar sağladı" ifadelerini kullandı.  

İlgini Çekebilir
Adanaspor, Bodrum FK'ya "dur" dedi
Habere Git

Çorum FK maçında hedef 3 puan

Çorum FK maçı için ise Mustafa Kaplan, "Giresunspor'da çalıştığım dönemde Çorum FK'yı deplasmanda yenmiştik. Çorum FK bu ligin iddialı takımlarından birisi, zor bir ekibi karşı oynayacağız. Çalışmalarımıza başladık, zorluk dereci yüksek olan bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler