Fransız on numara Nabil Fekir, Galatasaray'a önerildi

Özgür Koç
28.03.2024 - 10:35 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 10:44

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam ederken bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Fransız futbolcu Nabil Fekir önerildi. İşte detaylar...

Fransız on numara Nabil Fekir, Galatasaray'a önerildi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da ana hedef geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi transferde nokta atışı yapabilmek. Bu amaçlara yönelik yönetim, gelen futbolcu önerileri sonrası teknik direktör Okan Buruk ile detaylı bir transfer toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda önümüzdeki sezon için eksik noktalar belirlendi. Buruk bizzat takviye istediği bölgeleri yönetime iletti.

Menajerler Nabil Fekir'i önerdi

Bu mevkilerin en başında ise 10 numara olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibe ise flaş bir öneri geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre; menajerler, Galatasaray ile temas kurmaya başladı. Bu oyuncunun ise Nabil Fekir olduğu ortaya çıktı.

Real Betis'ten ayrılmak istiyon

Fransız oyuncunun teknik direktör Okan Buruk'un istediği türde bir futbolcu olduğu belirtildi.

Fekir de Real Betis'ten ayrılmak istiyor. Bu bilgiler ışığında harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Buruk'un onayı doğrultusunda sarı-kırmızılılar İspanyol ekibi ile temaslara başlayacak.

Piyasa değeri 12 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Fekir'in Real Betis ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Real Betis'te bu sezon 16 maçta süre bulan Fekir, 2 asist yaptı. Fransa Milli Takımı ile 25 karşılaşmada 2 gol attı.

20 milyon Euro'ya transfer edildi

2019 yazında 20 milyon euro karşılığında Lyon'dan Real Betis'e transfer olan Fekir'in takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Devre arasında da gündeme gelmişti

Galatasaray, Fekir'i devre arasında da istemişti. İstediği kadar süre alamayan 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray sorusuna "Şu anda Betis'te kalıyorum. Ama şu anda" cevabını vermişti.

3 bölgede oynuyor

Fekir, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Cezayir asıllı Fransız futbolcu için yönetim gerekli temasları kurabilir.

Senin için hazırladığımız haberler