Napoli, Osimhen'in sözleşmesini uzattı! Dev çıkış bedeli

Ali Bozkurt
23.12.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 16:31

Serie A ekiplerinden Napoli, yıldız forveti Victor Osimhen'in sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. İtalyan ekibi sözleşmeye yüksek bir çıkış bedeli ekledi. İşte detaylar.

Napoli, Osimhen'in sözleşmesini uzattı! Dev çıkış bedeli

AJANSSPOR HABER

Sky Italia'da yer alan habere göre; İtalyan devi Napoli, yıldız forveti Victor Osimhen ile sözleşme yeniledi. Yeni anlaşmaya göre Nijeryalı golcünün kontratı 2026 yılına kadar uzarken, 125 milyon Euro'luk bir çıkış maddesi de eklendi.

Maaşı iki kat arttı

Victor Osimhen'in maaşında yeni sözleşme ile birlikte büyük bir artışa gidildi. Osimnhen'in yıllık 4.5 milyon Euro olan kazancı bonuslarla beraber 10 milyon Euro seviyesine yükseltildi.

Başkan hediyeyi açıklamıştı

Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, Victor Osimhen'in yeni sözleşmesi hakkında şu açıklamaları yapmıştı: "Belki de Noel ağacının altındaki sürpriz olur." Bu açıklamaların ardından Osimhen'in kontratının 2026 yılına kadar uzatıldığı ifade edildi.

TikTok videosu tepki toplamıştı

Napoli'nin resmi TikTok hesabı, yayınladığı bir video ile gündeme gelmişti. Videoda Victor Osimhen ile dalga geçilmesi, 24 yaşındaki isimden tepki toplamıştı. Osimhen'in bu olaya çok sinirlendiği ve Napoli'den ayrılmak istediği konuşuldu.

Osimhen'in Napoli karnesi

Victor Osimhen, 2020-21 sezonunda Fransa'nın Lille ekibinden Napoli'ye transfer oldu. Burada geçirdiği 4 sezonda toplamda 118 maça çıkan Osimhen, 67 gol ve 11 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler