Napoli'de Rudi Garcia yol ayrımında! Adaylar arasında Tudor da var

İsa Kethüda
12.11.2023 - 19:00 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 19:01

Serie A'nın son şampiyonu Napoli'de işler yolunda gitmiyor! Son olarak Empoli'ye mağlup olan İtalyan ekibinde, Rudi Garcia ile yol ayrımına gelindi...

Napoli'de Rudi Garcia yol ayrımında! Adaylar arasında Tudor da var

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Football Italia'da yer alan habere göre, bu sezon çalkantılı bir performans gösteren Napoli'de Rudi Garcia ile yollar ayrılmak üzere. Haberde, son şampiyonun teknik direktör adayları arasında eski Galatasaray hocası Igor Tudor'un olduğu da yazıldı.

İki aday var

Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, takımın bu sezonki performansından mutsuz. Bu sebeple İspanyol teknik adam Rudi Garcia yerine yeni aday arayışında olan İtalyan ekibi, rotasını Fabio Cannavaro ve Igor Tudor'a çevirdi.

Cannavaro ile yan yana

Napoli'nin evinde Empoli'ye kaybettiği maçta başkan Aurelio De Laurentiis'in, maçı tribünde Fabio Cannavaro ile takip ettiği kaydedildi. Bu gelişme yeni teknik adam adayı için bir ipucu olarak yorumlandı.

Tudor'un eli kulağında

Son olarak Marsilya'yı çalışıran ve kulüpsüz olan Igor Tudor, olası bir ayrılıkta Napoli'nin yeni teknik direktör adayı olarak gösteriliyor. Hırvat teknik adamın ismi Şenol Güneş'in ayrılığının ardından Beşiktaş ile de anılmıştı

Galatasaray'dan olaylı ayrılışı

2017-2018 sezonunda Galatasaray ile sil baştan bir kadro kuran Igor Tudor, ilk sekiz haftada yalnızca bir beraberlik almıştı. Ancak Başakşehir, Trabzonspor ve Beşiktaş'a karşı alınan üst üste mağlubiyetler Hırvat teknik adamın ayrılığıyla sonuçlanan süreci başlatmıştı.

Napoli'nin performansı

Geçen sezon Serie A şampiyonluğuna ulaşan Napoli, bu sezon 12 hafta sonunda lider Juventus'un 9 puan gerisinde kaldı. Ligde 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 21 puan toplayan İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde de son olarak Union Berlin ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler