Naz Aydemir Akyol, Eczacıbaşı Dynavit'e Geri Döndü

İsa Kethüda
04.06.2023 - 14:34 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 15:28

Eczacıbaşı Dynavit, yeni sezonda altyapısından yetiştirdiği ve 2004-2009 sezonları arasında formasını giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol’u transfer etti.

Naz Aydemir Akyol, Eczacıbaşı Dynavit'e Geri Döndü

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Eczacıbaşı Dynavit bu kapsamda, altyapısından yetiştirdiği ve 2004-2009 sezonları arasında formasını giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol'u kadrosuna dahil etti. 

Faruk Eczacıbaşı: "Naz’la birlikte güçlenerek yolumuza devam edeceğiz"

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün kültürünü çok iyi bilen altyapımızdan yetiştirdiğimiz kıymetli pasörümüz Naz’ın tekrar yuvasına dönmesinden ötürü çok sevinçliyiz. Naz’la birlikte güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Naz Aydemir Akyol: "Çok mutluyum"

Transfer ile ilgili görüşlerini aktaran Naz Aydemir Akyol, "Voleybola 9 yaşında başladığım yere tekrar dönüyor olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Turuncu beyazlı renkleri giyeceğim için çok mutluyum. Umarım uzun zamandır kazanmadığımız başarılara bu sezonda hep birlikte ulaşırız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!
Habere Git

Erdal Karamercan: "Naz çok değerli bir sporcumuz"

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan ise, "Naz, altyapımızda yetişmiş çok değerli bir sporcumuz. Kendisini 15 yaşından beri yakından tanıyorum. Naz’ı takip ettiğimiz yıllar boyunca her zaman Türk voleyboluna büyük bir kıymet kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadık. 

Kulübümüzde forma giymediği zamanlarda bile biz onu her zaman Eczacıbaşı’lı olarak gördük. Dünyanın sayılı antrenörleriyle çalışma imkanını bulduğu için kendi alanının dünyada sayılı sporcularından biridir. Tekrar yuvasına dönmüş olmasından ötürü büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Naz Aydemir Akyol kimdir?

1990 doğumlu milli takım oyuncusu Naz Aydemir Akyol 188 cm boyunda ve pasör olarak görev yapıyor. Kariyerine Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde başlayan tecrübeli pasör, kariyeri boyunca, Eczacıbaşı, Fenerbahçe ve Türk Hava Yolları takımlarında oynadı.

İlgini Çekebilir
Icardi mi Valencia mı?
Habere Git

Eczacıbaşı Dynavit'ten Maja Ognjenovic için teşekkür mesajı

Öte yandan Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonda kadroda yer almayacak Sırp oyuncu Maja Ognjenovic için teşekkür mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Maja, kulüp tarihimiz boyunca turuncu-beyazlı formamızı giyen en önemli oyuncularımızdan biri. Tecrübesi, özverisi, kariyeri ve en önemlisi de karakteri ile bizlere çok güzel ve önemli tecrübeler kattı. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

38 yaşındaki pasör, 3 farklı dönemde 5 sezon formasını giydiği Eczacıbaşı Dynavit'te CEV Kupası (2018, 2022) ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası (2016) şampiyonlukları yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler