Negredo 2 maç sonra ilk 11'de

01.10.2017 - 19:59 | Son Güncellenme: 01.10.2017 - 19:59

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibi karşısına eksik bir kadroyla çıktı.

Ligin 6. haftasında derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan ve Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ile Atiba Hutchinson gibi önemli oyuncularını gördükleri kırmızı kartla yitiren siyah-beyazlı ekip, bordo-mavili ekibe karşı bu oyuncularından yoksun mücadele verdi.

Beşiktaş'ta Quaresma'nın yerine orta sahanın sağında Jeremain Lens ilk 11'de şans buldu. Daha önce Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de görev yapan, Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil olan Lens, iki müsabaka sonra ilk 11'de yer aldı.

Siyah-beyazlı ekipte Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson'un kırmızı kart cezalısı olması hem savunmanın kurgusunu hem de defansın önündeki kurguyu değiştirdi.

Hutchinson'un olmaması nedeniyle, son maçlarda sağ bekte görev yapan Gary Medel, bu sefer savunmanın önünde oynadı. Siyah-beyazlı ekipte, Oğuzhan Özyakup'un yokluğunda ise Medel'in yanında Tolgay Arslan şans buldu.

Medel'in orta sahaya geçmesinin ardından teknik direktör Güneş, Necip Uysal'ı sağ bek olarak sahaya sürdü. Bu sezon sadece Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de oynayan ve Trabzonspor mücadelesinde bir kez daha aynı şansı yakalayan Necip, kaptan olarak sahada yer aldı.

Negredo 2 maç sonra ilk 11'de

Siyah-beyazlı takımda forvet hattında da görev değişimi oldu.

Şenol Güneş, Cenk Tosun'a yedekler arasında yer verirken, Trabzonspor karşısında Alvaro Negredo gol aradı. Siyah-beyazlı formayla ilk 11'de oynama şansını daha önce Kardemir Karabükspor maçında yakalayan, daha sonra Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil olan Negredo, 2 müsabaka sonra aynı şansı yakaladı.

Beşiktaş'ta ayrıca Fabricio Agosto Ramirez, Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Anderson Talisca ve Ryan Babel ilk 11'de görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler