Nihat Kahveci'den Cengiz Ünder iddiası: "Dua etsin..."

Özgür Koç
28.02.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 11:36

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettiği karşılaşmayı yorumlayan Nihat Kahveci, sarı lacivertli futbolcu Cengiz Ünder hakkında da flaş bir iddiada bulunda. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Cengiz Ünder iddiası: "Dua etsin..."

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın ve milli takımın eski yıldızı Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendiği karşılaşmayı Nutspor'da değerlendirdi.

"Fenerbahçe'nin bugünkü futbolu sıfır!"

Öncelikle Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısın sergilediği futbolu değerlendiren Nihat Kahveci, "Böyle bir dönemde ivme yukarıya doğru olması gerekirken, Fenerbahçe'nin bugünkü futbolu sıfır! Bu maç kime yazar arkadaşlar, İsmail Hoca'ya mı futbolculara mı? Galatasaray geldi buraya 3-0 kazandı, 15 dakikada fişi çekti ama Fenerbahçe nasıl başladı, uyuyarak başladı. Cengiz'in arka direkte vurduğu gol olsa farklı bir maç olurdu." ifadelerini kullandı.

"Cengiz Ünder dua etsin"

Fenerbahçe'nin bu karşılaşmadan sonra kendisini yenilemesi gerektiğini kaydeden Kahveci, "Fenerbahçe resetlemeli. Bugünkü kadrodan Serdar'ın ve Bonucci'nin oynaması çok zor. Ben sana söyleyeyim Cengiz Ünder şu an için 2 maç üzerinden dua etsin İrfan Can Kahveci sakat, bu oyunla oynayamaz. Bu arada çıkarken ıslıkladı falan diyorlar, Fenerbahçe taraftarının ıslıkladığını düşünmüyorum ben. Böyle 1.5 maç kötü oynadı diye de ıslıklandığını ben tahmin etmiyorum." dedi.

"Mert Müldür takımın en iyisiydi"

Fenerbahçe'de Nijeryalı futbolcu Osayi - Samuel'in Ankaragücü karşımlaşmasında sol bekte oynamasıyla ilgili ise ünlü yorumcu, "Osayi'nin Fenerbahçe kariyerinde sol bek oynadığını hatırlamıyorum ama İsviçre'ye karşı sol bek oynayan Mert Müldür takımın en iyisiydi. Benim hafızamda bu var." şeklinde konuştu.

15 milyon Euro'ya transfer edildi

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder'i sezon başında Fransız ekibi Marsilya'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı. Yıldız futbolcu sarı lacivertli formayla çıktığı 26 maçta 8 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler