Nihat Kırmızı: "Galatasaray rakibiyle başabaş kalırsa önde bitirir"

Burak Alaca
18.04.2024 - 17:34 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 17:46

Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Süper Kupa'nın Pendikspor maçına geleceğini söyledi. İşte detaylar...

Nihat Kırmızı: "Galatasaray rakibiyle başabaş kalırsa önde bitirir"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Radyospor'daki Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

"Beklentimiz Süper Kupa'nın Pendikspor maçında getirilmesi yönünde"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırmızı, ''Beklentimiz ilk iç saha maçında, yani Pazar günü, Pendikspor maçında Süper Kupa'nın getirilmesi yönünde. Maçtan önce inşallah kupamızı alacağız. Genelde ilk iç saha maçında kupa veriliyor. Bizim de beklentimiz bu yönde'' dedi. 

"Galatasaray rakibiyle başabaş kalırsa önde bitirir"

Şampiyonluk yarışına da değinen Kırmızı, ''Genelde, Galatasaray'ın son düzlükte hamleleri daha iyidir. Rakibiyle başabaş kalırsa önde bitirir. Bu sezon da umarım böyle olacak. Dikkâtli olmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Tüm bunları yapıyoruz'' şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fransız basını, Galatasaray'ın transferini duyurdu! İşte Icardi'nin yeni yedeği
Habere Git

"Bankalar birliği anlaşması transferde işimizi zora soktu"

Ekonomik özgürlük açısında Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmanın çok önemli olduğuna vurgu yapana Nihat Kırmızı, ''Bu anlaşmayla gelirlerin yarısı bankalar birliğine gidiyor. Bu da kulüp giderlerinin karşılanması zor oluyor. Özellikle transferlerde çok büyük sorun yaşanıyor. Bankalar Birliği anlaşması ilk yapıldığı dönemde çok iyiydi. Özellikle döviz yapılandırması konusunda, ama şimdi çıkmak doğru olan yol.  Başkan Dursun Özbek göreve geldiğinden bu yana en çok bu konuda çaba sarfediyor. Bu anlaşmadan çıktığımız anda gelirlerimiz artacak.  Umarım seçimden sonra da başkanımız devam edecek. Bankalar Birliği'nden çıkıldıktan sonra gelirlerimiz yarısın gitmesini engelleyeceğiz'' dedi. 

Galatasaray Fernando Muslera ile yeniden anlaştı

Fernando Muslera ile yeni sözleşme konusunda anlaşıldığını dile getiren Nihat Kırmızı, ''Başkanımız yaklaşık 1 ay önce Muslera ile görüştü. Kendisiyle anlaştı. Muslera başkanımızın söylediği söz üzerine söz söylemdi. Fernando Muslera tam bir Galatasaraylı, önümüzdeki sezon ve mümkünse sonraki senelerde devam edeceğiz. 1+1 yıllık bir yeni sözleşme söz konusu; ama biz çalışabildiğimiz kadar Muslera ile devam etmek yönünde'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler