Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Burak 6-0 Kazanılan Kayserispor Maçından Sonra Konuştu

Burak Alaca
14.04.2023 - 22:52 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 23:56

Süper Lig'de Galatasaray'ın evinde Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Burak 6-0 Kazanılan Kayserispor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Yukatel Kayserispor'u 6-0 gibi net bir skorla geçti ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

"Taraftar takımı itiyor"

Taraftarların takıma muhteşem bir itici güç olduğunu ifade eden Okan Buruk "11'e 11 giderken çok net pozisyonlar bulduk. Doğru oyunu oynadık. 11'e 10'dan sonra rakip iyice çekildi. Burada muhteşem bir taraftar var. Bu takımı itiyorlar, gücümüzü oldukça arttırıyorlar. Onlar da muhteşemdi." dedi.

"Güçlü bir takımı 6-0 geçmek büyük başarı"

Rakiplerini doğrı bir oyun ve net bir skorla mağlup ettiklerini belirten Buruk "Doğru bir galibiyet oldu. Kayserispor gibi oyun olarak güçlü takımı 6-0'la geçmek ciddi bir başarı. Alanyaspor maçına hazırlanacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un yardımcısı Ismael Garcia: "Avrupa'ya gidecek"
Habere Git

"Rekor düşünmüyoruz, şampiyonluğa odaklandık"

Amaçalarının rekrolar kırmak değil şampiyonluğa uzanmak oldupunu belirten Buruk "Rekor düşünmüyoruz, maç maç ilerliyoruz. Şampiyonluk üzerine odaklandık. Maç kazandıkça, rekorlar kırılıyor zaten. Ancak ana hedef bu değil, şampiyonluk kazanmak. Her maç bir final niteliğinde. Önümüzdeki iki maçta bu performansı devam ettirmek, şampiyonluk yolunda avantajlı gitmek istiyoruz." dedi.

"İki iyi rakibimiz var"

Şampiyonluk yarışında rakiplerine bakmadıklarını ve sadece kazanmayı hedeflediklerini belirten Buruk "Biz öndeyiz, rakiplerin durumuna bakmıyoruz. Kazanarak şampiyon olacağız. Arkamızdan gelen oldukça iyi iki rakibimiz var. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile maçlarımız var. Bu yarış sürmese bile, Galatasaray'ın hedefi yine sonuna tüm maçları kazanmak olacak. Puan kaybetmesini beklediğimiz takım yok! Ana amacımız kazanmak, maç kazanınca zaten şampiyon oluyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler