Okan Buruk Onay Verdi! Galatasaray'a Portekiz'den Santrfor

Akın Ungan
29.06.2023 - 00:32 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 00:40

Mauro Icardi'yi takımda tutmak isteyen Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin önüne sürpriz bir isim geldi. Okan Buruk transfere onay verdi. Detaylar.

Okan Buruk Onay Verdi! Galatasaray'a Portekiz'den Santrfor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi arenasında ön eleme maçları oynayacak olan Galatasaray'da transferde hareketliliği devam ediyor. 

Ana hedef Icardi... Transfer masasına sürpriz geldi

Golcü transferini bitirmek için düğmeye basan Dursun Özbek yönetiminde ana hedef geçtiğimiz sezon öncesinde Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin takımda kalmasını sağlamak. Sarı-Kırmızılı kulüp, Arjantinli yıldız için girişimlerine devam ederken masaya sürpriz bir isim geldi.

Simon Banza geniş listede

Galatasaray, Portekiz Ligi takımı Braga'da forma giyen Simon Banza'yı geniş transfer listesine ekledi. Teknik direktör Okan Buruk'un Banza'nın ikinci santrfor olarak transferine "Olur" dediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Icardi olmazsa o gelecek! Fener'in eski golcüsü Cimbom'a...
Habere Git

Simon Banza'nın performansı

26 yaşındaki forvet; geçtiğimiz sezon Portekiz temsilcisinde 24 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırdı ve 6 asist yaptı. Fransız futbolcu toplam 20 gole katkı sundu.

Simon Banza'nın kariyeri

Kariyerinde Lens, Beziers, Petange, Famalicao ve Braga takımları bulunan Simon Banza'nın Portekiz kulübü ile sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek.

Gomis ve Mostafa Mohamed gitti

Öte yandan Galatasaray'da sezon öncesi hali hazırda forvet yok. Aslan'da Befetimbi Gomis'in sözleşmesi sona erdi. Mostafa Mohamed'in ise satın alma opsiyonunu Fransız ekibi Nantes kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da NEF dönemi sona erdi! İşte stadyumun yeni ismi
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler