Okay Yokuşlu'nun serbest kalma bedeli belli oldu! Resmi açıklama...

11.06.2018 - 16:56 | Son Güncellenme: 11.06.2018 - 19:56

Okay Yokuşlu'nun serbest kalma bedeli belli oldu! Resmi açıklama...

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo - mavili takımın transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Hacısalihoğlu başta Okay Yokuşlu olmak üzere kadroda yer alan oyuncuların transferleri hakkında açıklamalarda bulundu

'Okay Yokuşlu'nun serbest kalma bedeli 6 milyon Euro'

"Okay konusunda görüşmelerin olduğunu bizde duyuyoruz. Bize intikal etmiş gerek menajeri gerek oyuncu bazında bir şey yok. Anlaşmasında 6 milyon Euro ödendiği anda gitme hakkı var. Böyle bir anlaşmaya varırsa gitme hakkı doğmuş oluyor. Kendisi ile gelecek sezon kadroda düşündüğümüzü ve üzerine takım kurmak istediğimiz oyunculardan birini olduğunu söyledik"

'Okay, Avrupa'da oynama arzusu olduğunu iletti'

"Okay ise Avrupa'da oynama arzusu olduğunu ve iyi bir teklif, iyi bir takım olursa gitmek istediğini iletti. Bize iki takım ile ilgili duyumlar geldi. Rusya ligi biraz zor tabii İspanya Ligi'ni tercih edecektir. İspanya her açından bir pazar, bir vitrindir."

'Sosa'nın kariyeri ortada'

"Sosa konusunda bize intikal etmiş bir durum yok. Basında çıkan haberler, menajerler üzerinden mi çıktı ya da başka bir şekilde mi çıktı bilemiyorum. Eğer böyle bir öneri olursa değerlendiririz. Sosa çok başarılı futbol oynamış ama Trabzonspor'da istediğini verememiş bir oyuncu. Kariyeri ortada tabii. Beşiktaş olabilir sonuçta yabancı bir isim değil bildikleri bir oyuncu, başarılı olmuş bir oyuncu."

'Burak Yılmaz gelecek sezon için tartışılmaz kadroda düşünülen bir isim'

"Bir dönem görüşmeler olmuş ama Burak Yılmaz kadromuzda olmasını istediğimiz ve sözleşmeli bir oyuncumuz. Burak Yılmaz gelecek sezon için tartışılmaz kadroda düşünülen bir isim."

'İspanyol bir kulüpten aracılar vasıtasıyla görüşen oldu'

"Abdülkadir ve Yusuf bizim gelecek ile ilgili planlama yaptığımız en önemli oyuncular. Altyapıdan bir iki oyuncu daha var. Trabzonspor taraftarı dışında bilen az olabilir. Abdülkadir ve Yusuf özelinde bize çok soran oluyor. Biz tabii düşünmüyoruz."

"Profesyonel dönemde oyuncu gelir, gider ama biz bırakmak istemiyoruz. İspanyol bir kulüpten aracılar vasıtasıyla görüşen oldu. İngiltere'den bir kulüp diye ya da İspanya'dan bir kulüp diye geçiyor. İsmi vermedikten sonra Real Madrid olsa yada Celta Vigo olsa ne olur önemli olan bedeli."

'Hem yapılanma hem de zirve yarışı içinde olmak gerekiyor'

"Süper Lig'de gelecek sezon hedefimiz, elimizdeki kadrodan gelecek dönemlerde takımı taşıyacak bir kadro oluşturmak. Her takımın kadrosunda bulundurmak istediği oyuncular var. Şimdi bu kadroyu Ünal hoca ile daha iyi şekillendirip daha arzu edilen hale getirmek hedefimiz. Bu demek değil ki zirveden uzak bir mücadele vereceğiz. Hem yapılanma hem de zirve yarışı içinde olmak gerekiyor."

'Damien ilgilendiğimiz oyuncu...'

"Damien da Silva ilgilendiğimiz bir oyuncu ama henüz alınıp alınmayacağı konusunda mutabakata vardığımız bir oyuncu değil"

Senin için hazırladığımız haberler