Olympiakos transferde Fenerbahçe'nin yıldızını radarına aldı!

Burak Alaca
27.03.2024 - 18:36 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 10:36

EuroLeague'in Yunan ekibi Olympiakos BC gelecek sezon transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Beko'dan bir ismi radarına aldı. İşte detaylar...

Olympiakos transferde Fenerbahçe'nin yıldızını radarına aldı!

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da takımın kilit isimlerinden biri Olympiakos BC'nin radarına girdi.

Olympiakos Fenerbahçeli yıldızı gözüne kestirdi

BasketballManiacs adlı sitenin haberine göre Yunan ekibi Olympiakos, Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki oyun kurucusu Nick Calathes'i kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitiyor

Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertliler ile 2 yıllık bir sözleşme imzalayan Yunan guard yaz aylarında serbest oyuncu statüsüne geçecek.

İlgini Çekebilir
Gündemi sarsacak transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...
Habere Git

Olympiakos Koçu Feenrbahçeli yıldızı övdü!

Olympiakos Koçu Georgios Bartzokas daha önce verdiği bir demeçte Nick Calathes'in EuroLeague'deki en iyi oyun kurucu olduğunu dile getirmişti.

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu!

Geçen sezon Fenerbahçe forması ile gösterdiği istikrarsız performansın ardından deneyimli Yunan guardın yaz aylarında takımdan ayrılması bekleniyordu. Transfer edilen Brezilyalı Raul Neto'nun takıma katılmadan önce yaşadığı sakatlık ile sezonu kaçıracak olması nedeniyle takımda tutulmuştu.

Saras döneminde Fenerbahçe'nin yıldızı oldu

Sezona yine istikrarsız bir görüntüyle Nick Calathes, Fenerbahçe'de yaşanan koç değişiminin ardından yeni koç Sarunas Jasikevicius ile takımın en kilit isimlerinden biri haline geldi.

İlgini Çekebilir
EuroLeague puan durumu | Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler