Olympiakos kazandı, Valbuena Fenerbahçe'ye mesaj yolladı!

27.09.2021 - 00:00 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 00:22

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye konuk olacak Olympiakos, Yunan Ligi'nde Asteras Tripolis'i 2-0 yendi. Mathieu Valbuena'nın maç sonu paylaşımı dikkat çekti.

Olympiakos kazandı, Valbuena Fenerbahçe'ye mesaj yolladı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi'nde Asteras Tripolis'i 2-0 yendi.

Goller Tiquinho ve Camara'dan

Ligin 4. haftasında deplasmanda Asteras Tripolis ile karşılaşan Olympiakos, 7. dakikada Tiquinho, 23. dakikada ise Aguibou Camara'nın golleriyle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Puanını 10'a yükselten Olympiakos, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Asteras Tripolis ise 2 puanda kaldı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman?

Fenerbahçe, 30 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. hafta maçında Olympiakos'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma 19.45'te başlayacak. 

 

Gruptaki ilk hafta maçlarında Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalırken, Olympiakos ise Antwerp'i 2-1 yenmişti. 

Valbuena: Şimdi sıra Fenerbahçe'de

Öte yandan Mathieu Valbuena da Olympiakosm formasıyla Kadıköy'e dönmeye hazırlanıyor. Asteras Tripolis karşısında sonradan oyuna giren Fransız yıldız, teknik direktör Pedro Martins tarafından Fenerbahçe'ye saklandı. 

 

Mücadelenin ardından Twitter'dan bir paylaşım yapan Valbuena, "Bugün iyi bir zafer kazandık. Şimdi Avrupa Ligi'nde sıra Fenerbahçe'de" dedi.

Bu sezon 3 asisti var

36 yaşındaki Valbuena, Fenerbahçe'de oynadığı 2 sezonda 71 maça çıkarken 12 gol, 24 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon Yunan ekibindeki 10 karşılaşmasında 3 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler