Ömer Erdoğan'dan Süper Lig, Bursaspor Ve Alanyaspor Açıklaması

Orhan Gülek
04.12.2023 - 23:02 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:05

Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Alanyaspor'dan ayrılık süreci ve Bursaspor hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ömer Erdoğan'dan Süper Lig, Bursaspor Ve Alanyaspor Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Erdoğan, Alanyaspor'dan ayrılık süreci ve Bursaspor'a da ayrı parantez açtı. Ömer Erdoğan, Adana Demirspor'dan teklif almadığını da açıkladı.

"Şampiyonu derbiler belirler"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ömer Erdoğan, "Süper Lig'in ilk haftasından itibaren Galatasaray ve Fenerbahçe rakiplerine ciddi bir fark attı. Galatasaray ve Fenerbahçe ligi istediğini net bir şekilde gösterdi, iki takım sonuna kadar mücadelesini devam edecektir. Galatasaray ve Fenerbahçe dışındaki diğer takımlar kadro yapılanması anlamında birbirine çok yakın. Sürpriz sonuçlar alınıyor ancak ben sürpriz olarak görmüyorum. Ekonomik anlamda gelirler çok azaldı, Anadolu takımları 3-4 yıl öncesinde daha iyilerdi, şimdi ise mütevazi bir şekilde ilerliyorlar. Süper Lig'deki şampiyonluk favorisi Galatasaray ve Fenerbahçe şu anda iki takımın da şansı aynı, şampiyonluk düğümünü derbiler çözecektir." dedi. 

Alanya sürecini anlattı: Genç yıldıza işaret etti

Alanyaspor'dan ayrılık sürecini anlatan Ömer Erdoğan, genç futbolcu Muhammet Ali Apaydın'a ayrı parantez açtı.

Erdoğan, "Alanyaspor'da geçtiğimiz sezonun son 6 haftasında göreve başladık, takımı ligde tuttuk. Alanyaspor'da sezon başında yapılan transferlerde fikir ayrılıkları yaşadık, açıkçası transferlerde pek aktif değildim. Sezon başında aramızda anlaşmazlıklar oldu, saygı duyduk. Lige Başakşehir galibiyetiyle başladık, ilk 4 haftada mağlup olmadık. 10 maçlık süreçte haklı 2 mağlubiyet aldık. 8 maçta 20 puan alsak kimse bunu sürpriz olarak değerlendirmeyecekti. Futbol şansı yanımızda değildi. Muhammet Ali Apaydın kamp sürecinde bizlerle birlikte oldu, potansiyeli olan genç bir futbolcu. Keşke fırsat olsaydı da Muhammet Ali'yi değerlendirseydik, maalesef imkan olmadı. Muhammet Ali Apaydın özel yetenekli bir oyuncu, kendisinden çok büyük beklentilerim var. Muhammet Ali Apaydın, hem ülkemizde hem de Avrupa'da forma giyecek potansiyele sahip. Muhammet Ali ülkemizi yurt dışında kesinlikle temsil edecektir." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile yolların ayrıldığını açıkladı
Habere Git

Bursaspor yorumu: Umut ediyorum bir mucize olur!

Bursaspor hakkında ise 46 yaşındaki teknik adam, "Bursaspor benim için çok özel bir yerde. Futbol hayatımın en güzel 7 yılını Bursa'da geçirdim, şu anda ailemle birlikte Bursa'da yaşıyorum. Bursaspor'da İbrahim Yazıcı'dan sonra gelen başkanlar yöneticiler yanlışlar yaptı. Bursapor nasıl bu durumdan kurtulur herkes birbirine soruyor. Umut ediyorum; bir mucize olur" şeklinde konuştu.

"Adana Demirspor'dan teklif almadım"

"Adana Demirspor'dan teklif aldınız mı?" sorusuna ise Ömer Erdoğan, "Adana Demirspor'dan teklif almadım. Patrick Kluviert için ve Adana Demirspor için hayırlısı olsun." cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler