Ömer Korkmaz: "Gökhan Töre ile yolları 15 gün önce ayırdık"

Akın Ungan
05.03.2024 - 21:57 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 22:19

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını açıklarken, Töre-Guilherme kavgası iddiaları hakkında konuştu. Korkmaz, kulübün ekonomik durumu hakkında bilgi verdi.

Ömer Korkmaz: "Gökhan Töre ile yolları 15 gün önce ayırdık"

Trendyol Süper Lig'de 31 puanla 14'üncü sırada yer alan Konyaspor'un başkanı Ömer Korkmaz, Konya Olay TV'nin konuğu oldu. Ömer Korkmaz, Gökhan Töre - Guilherme Sitva kavgası iddiası hakkında açıklama yaptı. Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını söyleyen Korkmaz, kulübün ekonomik durumu hakkında konuştu.

Futbolculara özel prim

Ateş hattından uzaklaşmak isteyen Ömer Korkmaz, "Hatayspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Karagümrük maçına özel prim sistemi belirledik" dedi ve "Konyaspor’un asıl şimdi desteğe ihtiyacı var. Adana Demirspor maçı çok kıymetli" ifadeleri ile taraftara seslendi.

"Konyaspor’un aylık 70 milyon TL gideri var"

Korkmaz, "Zor şartlarda bir görev üstlendik. Pişman değiliz. Allah bizi bu camiaya mahcup etmesin. Konyaspor’un aylık 70 milyon TL gideri var. Temel amacımız futbolcuların ödemelerini zamanında yapmak. 200 milyon TL’ye yakın kasa kolaylığı yaptık. Konyaspor kulübü şirketleşmeli. Ben bunu Uğur İbrahim Altay’a da ifade ettim. Herkes kendi borcundan sorumlu olmalı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın VAR kayıtları açıklandı
Habere Git

"Gökhan Töre-Guilherme Sitya kavgası hiç olmadı"

Gökhan Töre ile Gulherme Sitya'nın kavga ettiği iddiaları hakkında konuşan Ömer Korkmaz, "Gökhan Töre-Guilherme Sitya kavgası hiç olmadı. Guilherme’nşn kaptanlığı yeni alınmadı. Kulüp neyi uygun görürse onu yapar. Kaptanlık görevini yerine getirmemişse kaptanlık alınır. Kaptanlardan sadece saha içi değil saha dışında da sorumluluk bekleriz" ifadelerini kullandı.

"Store ürünleri yüzde 50 indirimli olacak"

Ömer Korkmaz, "Yarın sabah itibarıyla store ürünleri yüzde 50 indirimli olacak. Kampanya pazar gününe kadar devam edecek. Passolig sözleşmeyi tek taraflı olarak uzattıklarını tüm kulüplere yazı gönderdi. Kulübün menfaati gereği için bizde bir çalışma yapacağız. Yeni sezonda dördüncü formamızı taraftarlarımız belirleyecek. Formanın adı ise “Taraftar forması” olacak" açıklamasını yaptı.

"FIFA'da 7 civarında dosyamız var"

Ömer Korkmaz, "Muric’in bonservisinin yarısı ödendi yarısı ödenmedi. Konu FIFA’ya gitti. M’poku dosyası önümüzde var. Açık olmak gerekirse bu dosyaları kapatmak biraz zor. Dosya sayısını azaltmak istiyoruz. Şu an 7 civarında dosyamız var" diye konuştu.

"Gökhan Töre ile yolları 15 gün önce ayırdık"

Konyaspor Başkanı, Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını açıkladı. Ömer Korkmaz, "Gökhan oynamak istemediğini söyledi. Ve biz de yolları 15 gün önce ayırdık. Bunu da fazla dillendirmek istemedik" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler