Önce kadro dışı kaldı, şimdi sözleşmesi feshedildi!

02.03.2021 - 14:32 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 17:03

Bursaspor haberleri… Devre arası transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalayan Ali Akman’ın Bursaspor ile olan sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Önce kadro dışı kaldı, şimdi sözleşmesi feshedildi!

Bursaspor’un 18 yaşındaki genç golcüsü Ali Akman, geçtiğimiz ara transfer döneminde Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalamıştı.

O günden bu yana Bursaspor ile ve taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan genç futbolcu süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinde yer alan bilgilerde Ali Akman'ın sözleşmesinin 1 Mart 2021 tarihi itibariyle karşılıklı olarak feshedildiği ortaya çıktı.

Öte yandan genç yıldız adayı, bu sezon Bursaspor forması ile sezonun ilk yarısında 20 maçta görev alırken, bu maçlarda 10 gol atıp, 4 de asist yapma başarısı göstermişti.

Kulüpten açıklama yapıldı

Bursaspor Kulübü de, 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Daha önce kulübümüz tarafından kadro dışı bırakılan Ali Akman’ın sözleşmesi, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak feshedilmiştir.''

Senin için hazırladığımız haberler