Ali Çamlı'dan Onur Bulut açıklaması

Feride Kara
22.12.2022 - 19:35 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 19:57

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı transfer gündeminden düşmeyen futbolcuları Onur Bulut için açıklamalarda bulundu. Çamlı sıkıntılı bir durumun olmadığı söyledi

Ali Çamlı'dan Onur Bulut açıklaması

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamalarda bulundu. Çamlı transferin gözdesi Onur Bulut için açıklama yaptı. 

Onur Bulut ile ilgili bir sorun yok

Ali Çamlı "Bundan emin olun. Onur Bulut ile ilgili bir sorun yok, diye daha önce de söyledim. Konuları kendi aramızda görüştük, sıkıntı edecek bir durum yok.

Ne oynadığını bilen bir takımımız var

Kayserispor bıraktığı yerden devam ediyor. İnşallah sizlerin, şehrin ve sporcularımızın katkılarıyla Kayserispor her gün daha iyi olacak. Ben galibiyetlere alışığım. Kayserispor için bunlar sürpriz sonuçlar değil. Benim en sevindiğim şey, ne oynadığını bilen bir takımımız var. 

İlgini Çekebilir
Onur Bulut'un menajerinden yalanlama "Kayserispor ile anlaşmadık"
Habere Git

Kayserispor zevk veren futbol oynayacak

 Sistemini oturtmuş, sahada ne yaptığını bilen bir Kayserispor var. Çok daha iyi olacak. Maç kaybedebiliriz, skor alamayabiliriz ama bundan sonraki süreçlerde herkesin zevkle izlediği, futboldan keyif aldığı Kayserispor’u izletmek için gayret gösteriyoruz

10-20 kişilik yönetim kurulu burayı idare etmez

Müsterih olun, Kayserispor iyi bir camia. Ben genel kurulda da söyledim. Buraya sembolik olarak bir başkan gerekiyordu. Ben buranın başkanı oldum ama bu şehrin 1,5 milyon yaşayanı bu kulübün sahibi ve başkanı. Sadece 10-20 kişilik yönetim kurulu burayı idare etmez. 

Kayserililerin bu kulüpte hakkı var

O kulüp bu şehirde yaşayan herkesin. Dünyanın her yerindeki Kayserililerin bu kulüpte hakkı var. Herkes bu kulübe gelebilir. Biz bu yola başarılı olacağız diye çıktık, pes etmek yok. Her gün bir adım ileriye gideceğiz" dedi. 

Şenol Güneş Onur Bulut'u istedi

Onur Bulut için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımda görmek istediğini söylemiş bu sözleri Kayserispor tarafından tepki ile karşılanmıştı. 

Stefan Kuntz Milli Takıma çağırdı

Bu sezon Kayserispor forması giyen Onur Bulut 14 maça çıkarken 2 gol attı. Ayrıca 2 asistlik performans sergiledi. Bulut kariyerinde Alanyaspor, Rizespor, E. Braunschweig, Freiburg ve Bochum'da forma giymişti. Formuyla Stefan Kuntz'un kadroya çağırdığı Bulut bir kez A Milli Takım forması giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler