Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme'den Kayserispor'a yalanlama

Feride Kara
12.12.2022 - 20:26 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 20:41

Süper Lig takımlarından Kayserispor'un bugün Onur Bulut ile sözleşmesini üç yıl uzattığı haberleri gündeme geldi ancak oyuncunun menajeri Elyasa Süme bunu yalanladı

Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme'den Kayserispor'a yalanlama

Onur Bulut'un menajerliğini yapan Elyasa Süme, oyuncusu ile Kayserispor arasında sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlandığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme'den açıklama

"Bazı basın yayın organlarında oyuncumuz Onur Bulut ile Kayserispor kulübün sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladığı tarzında haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek Onur Bulut ile Kayserispor kulübü arasında sözleşme uzatma görüşmeleri halen devam etmektedir.

Uzatma noktasında anlaşma yapmadık

Sözleşme uzatma noktasında anlaşma ya da imza aşamasına henüz gelinmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." sözleriyle Onur Bulut'un Kayserispor ile sözleşmesini uzatmadığını açıkladı. 

Milli Takıma seçildi

28 yaşındaki futbolcu Onur Bulut bu sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 14 Süper Lig maçında 2 gol atarken 2 de asist yaptı. Oyuncu sarı kırmızı forma ile gösterdiği performans ile Milli Takıma seçildi. 

Türkiye'de üç kulüpte oynadı

Defans hattında sağ bek olarak görev yapan Onur Bulut sırasıyla Oestrich-Iserloh, Bochum, Freiburg, Eintracht Braunschweig, Alanyaspor, Rizespor ve Kayserispor formaları giydi.

Şenol Güneş Onur Bulut'u isterim dedi

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, canlı yayında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kayserisporlu Onur Bulut'u takımında görmek istediğini söyledi ve daha sonra Kayserispor kulübü Şenol Güneş'e büyük tepki gösterdi

Kayserispor uzatacak haberleri yayınlandı

Bugün medyada Kayserispor'un sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Onur Bulut ile 3 yıllığına, Emrah Başsan ile de 2 yıllığına yeni sözleşme yapılacağı haberleri yer almıştı. Sarı kırmızılılar Ramazan Civelek ve Gökhan Sazdağı ile de sözleşme yenilemişti.

Üç büyüklerin gözdesi oldu

Onur Bulut Kayserispor ile gösterdiği performans ile büyük takımların dikkatini çekti. Bulut'u Kuntz Lüksemburg ile yapılan UEFA Uluslar Ligi maçı kadrosuna çağırdı. Ayrıca Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Bulut'u transfer etmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler