Onyekuru, transfere dünden razı!

04.08.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 09:41

Galatasaray'da iyi iz bırakan futbolculardan biri olan Henry Onyekuru'nun yeniden kiralanması gündemde. Futbolcu, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediği mesajını verdi. Galatasaray'da Onyekuru transferinde son durum...

Onyekuru, transfere dünden razı!

Galatasaray, yeni sezon için hazırlık yapmaya başladı. Kadrosuna takviyeler yapmak isteyen Galatasaray için Henry Onyekuru'nun transfer durumu yeniden gündeme geldi. Onyekuru, Galatasaray'a geri dönecek mi? İşte son durum...

Onyekuru için son bir girişim

Yaşanan ödeme sıkıntıları sebebiyle sezon bitmeden Monaco'ya dönen Henry Onyekuru için Galatasaray son bir kez daha şansını denemek istiyor.

Onyekuru, Galatasaray ile devam etmeye dünden razı

Sosyal medyada paylaştığı Galatasaray formalı fotoğrafı da Onyekuru'nun aslında sarı-kırmızılı formayı giymek için ne kadar istekli olduğunu gösteriyor.

Kovac, Onyekuru'yu kadrosunda düşünmüyor

Monaco'da bilindiği gibi teknik direktörlük görevine Niko Kovac gelmişti. Onyekuru, Hırvat çalıştırıcının yeni sezon planlamasında yer almadığı için sezon öncesi kampa da dahil edilmedi.

Olympiakos da Onyekuru için pusuda

Yunan ekibi Olympiakos'un da transfer gündeminde olan Onyekuru için Galatasaray'ın bir kez daha masaya oturmak istediği gündemde. Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray Onyekuru'yu 1 sene daha kiralamak istiyor. 

Onyekuru, son sezonunda Galatasaray'da kaç gol attı?

Onyekuru Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda 12 maçta 1 gol 1 asist üretti. Onyekuru, 2018-19 sezonunda Galatasaray formasıyla 44 maçta 16 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

Onyekuru'nun Galatasaray'a maliyeti ne kadardı?

Onyekuru, Fransız kulübü Monaco'dan yeniden kiralanmış ve kendisine bu sezonun ikinci yarısı için 650.000 Euro sabit transfer ücreti ödeneceği borsaya bildirilmişti. Monaco'ya ise 750 bin Euro kiralama bedeli ödeneceği ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler