Oosterwolde Napoli yolunda mı? Menajerinden flaş itiraf

Akın Ungan
30.01.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 17:18

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Jayden Oosterwolde'nin Serie A ekibi Napoli'ye transfer olacağı iddia edilirken, menajer Joes Blackburn açıklama yaptı.

Oosterwolde Napoli yolunda mı? Menajerinden flaş itiraf

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı veren Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Jayden Oosterwolde, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Serie A temsilcisi Napoli'nin Hollandalı sol bek ile yakından ilgilendiği iddia edildi.

Oosterwolde'nin menajerinden açıklama

Hem sol bek hem de stoperde görev alabilen oyuncunun Napoli'ye transfer olacağı iddiaları üzerine Jayden Oosterwolde'nin menajeri Joes Blackburn Radio CRC'ye açıklamada bulundu.

"Napoli ararsa ilginç bir transfer olur"

Joes Blackburn, "Napoli ile bir pazarlık var mı? Hayır, şu anda Napoli ile bir görüşme yok. Napoli'nin Jayden'le ilgilenip ilgilenmediğini bilemem ama kulüp ararsa; benim için, Oosterwolde için ve bence gelecekte Fenerbahçe için de onu satmak ilginç bir transfer olur. Fakat şu anda var olmayan bir pazarlıktan bahsediyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık! Kulüp resmen duyurdu
Habere Git

"Napoli'ye gitmeyi çok ister"

Blackburn, "Herhangi bir görüşme yok ama Oosterwolde en az üç nedenden dolayı Napoli forması giymeyi çok ister: İtalya'yı biliyor, Parma'da oynarken Napoli'yi çok sevmişti ve oraya geri dönmek istiyor. Napoli'yi harika bir kulüp olarak görüyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri ve Napoli gibi bir yerle özdeşleşebilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler